Libnet.ro
UNICEF

08:45

Gospodaria din Giurgiu, unde a fost identificat primul focar de pesta porcina, pusa sub supraveghere oficiala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gospodaria din Giurgiu, unde a fost identificat primul focar de pesta porcina, pusa sub supraveghere oficiala

Gospodaria din localitatea Branistari, judetul Giurgiu, unde a fost confirmat sambata primul focar de pesta porcina africana din judet, a fost plasata sub supraveghere oficiala, fiind aplicate masurile de restrictie pentru circulatia persoanelor,. continuă pe Wall-Street Ro

Focar de pesta porcina in judetul Giurgiu

A fost confirmat primul focar de pesta porcina intr-o gospodarie din comuna Calugareni, judetul Giurgiu. Este al 12-lea judet afectat de epidemie. in urma depistarii focarului, au luat si primele.

Virusul pestei porcine africane a atins al 12-lea judet. Acesta a fost confirmat ntr-o gospodarie din Giurgiu

Prezenta virusului pestei porcine africane PPA) a fost confirmat intr-o gospodarie, din judetul Giurgiu, respectiv in localitatea Branistari, comuna Calugareni, informeaza, duminica, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), relateaza Mediafax.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Situatie FARA PRECEDENT in marile orase din Romania. Unde NU mai ai voie sa circuli...

Germanii care detin masini diesel vechi incep sa scape de autoturisme cat mai repede cu putinta inainte de a fi interzise. Din nefericire, multe din aceste autovehicule ajung in Romania, pe pietele de masini.

O eleva de 16 ani din Iasi a fost violata de doi indivizi. Cum au planuit agresorii ca victima sa ramana virgina

Doi tineri de 23 si 24 de ani din Iasi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile fiind acuzati de viol. Victima lor este o tanara de 16 ani cu care unui dintre agresori avusese o relatie dupa ce s-au.

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie abundenta

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie extrem de abundenta. in unele cartiere, precipitatiile au atins 86 de litri pe metru patrat, in mai putin de 30 de minute. Potopul, insotit de.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )