Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gospodarii afectate de inundatii in localitatea Schela

Adevărul Adevărul,
Gospodarii afectate de inundatii in localitatea Schela

Mai multe gospodarii din comuna gorjeana Schela au fost afectate de inundatii, in urma precipitatiilor de noaptea trecuta. continuă pe Adevărul

Alerta ANM de ultima ora. Mai multe judete, vizate de avertizari meteo

Mai multe judete se afla sub cod galben de ploi si descarcari electrice. Astfel,judetele vizatesunt: Teleorman, Arad, Caras-Severin, Arges, Harghita, Brasov, Alba, Hunedoara, Timis, Mehedinti,.

Educatie cu bata intr-o scoala din Bistrita. Un invatator e acuzat ca a lovit de mai multe ori o eleva

Educatie cu bata, intr-o scoala din Bistrita. Un invatator pensionar este acuzat ca a lovit de mai multe ori o eleva. Dascalul recunoaste ca a batut-o pe fata si se scuza spunand ca s-a enervat.

Vremea. Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata avertizari nowcasting cod galben de ploi si descarcari electrice pentru zece judete, pana la ora 15:00. Vor fi afectate judetele Mehedinti,.

Rectorul Universitatii Bucuresti: Am ascultat-o de mai multe ori pe doamna Dancila, de putine ori am nteles ce vrea sa spuna

Rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru, a declarat ca de putine ori a inteles ce vrea premierul Romaniei sa spuna, precizand ca aceasta vorbeste intr-un mod precar. Fostul ministru a mai adaugat ca are un sentiment de jena tinand cont ca Viorica Dancila este profesor la baza, transmite Mediafax.

Ce efecte are calitatea slaba a aerului care a dus tara noastra n fata Curtii de Justitie a UE: Cancerul pulmonar, n top 3 al maladiilor care cauzeaza cele mai multe decese n Romnia

Slaba calitate a aerului, care a dus la decizia Comisiei Europene de a trimite Romania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, este strans legata de bolile pulmonare si ale sistemului respirator, spun medicii. Pulberile nocive din aer, rezultatul tehnologiilor industriale, afecteaza diverse organe ale corpului si in special plamanul, provocand numeroase afectiuni, cea mai grava dintre acestea, si a carei incidenta a crescut foarte mult, fiind cancerul pulmonar, a explicat, pentru HotNews. ro, doctorul Georgeta Gilda Popescu, medic pneumolog la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti.

Mare atentie la bratarile fitness. Mai multe persoane se plang de faptul ca au fost curentati de acestea

Mai multi utlizatori ai bratarilor de fitness Fitbit, devenite populare printre consumatorii care vor sa-si imbunatateasca starea de sanatate, au raportat ca ar fi fost curentati de gadgeturile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )