Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gospodarii inundate la Malovat, drumuri comunale afectate, podete avariate

Adevărul Adevărul,
Gospodarii inundate la Malovat, drumuri comunale afectate, podete avariate

Codul rosu de inundatii a creat probleme in Mehedinti, la Malovat si la 23 August, unde cateva gospodarii au fost afectate de apele umflate ale raului Plesuva. A fost afectata si circulatia pe trei drumuri comunale, iar patru podete au fost avariate. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Gospodarii inundate la Malovat, drumuri comunale afectate, podete avariate

Codul rosu de inundatii a creat probleme in Mehedinti, la Malovat si la 23 August, unde cateva gospodarii au fost afectate de apele umflate ale raului Plesuva. A fost afectata si circulatia pe trei drumuri comunale, iar patru podete au fost avariate.

Peste 65 de gospodarii inundate in doua zile in Bistrita Nasaud

Ploaia a facut prapad weekendul acesta in judetul Bistrita-Nasaud. Peste 65 de gospodarii din doua comune din judet, dar si din municipiu au fost inundate in doar doua zile. Pagubele cele mai mari le-a produs ploaia in localitatea Santioana din comuna Mariselu, unde au fost afectate 57 de gospodarii.

Aproape 300 de gospodarii inundate la Potcoava

Cantitatile semnificative de precipitatii cazute in ultimele 24 de ore au produs pagube si in judetul Olt. Momentan, potrivit informatiilor autoritatilor cu atributii in domeniu, releva ca cele mai afectate localitati din judet au fost Potcoava si Gavanesti. Pompierii au intervenit in cazurile cele mai dificile.

15 gospodarii inundate dupa ce un catun din Babeni a fost maturat de ape

Gospodariile a 15 familii, doua locuinte si zeci de hectare de teren au fost inundate dupa ce un dig de protectie de pe pararul Stancalau s-a rupt. Drumul de acces spre catun s-a transformat intr-un lac ce se intinde pe cateva sute de metri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3236 seconds )