Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gospodariile din Romania si-au majorat veniturile cu 9,4% in al treilea trimestru al anului trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gospodariile din Romania si-au majorat veniturile cu 9,4% in al treilea trimestru al anului trecut

Veniturile totale ale gospodariilor din Romania au crescut, in al treilea trimestru al anului trecut, cu 9,4% fata de aceeasi perioada a anului anterior, pana la 4. 872 1020 euro) pe luna, iar cheltuielile s-au majorat cu 8%, la 4. 202 lei 880 euro), arata datele publicate, vineri, de Institutul National de Statistica INS), potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Gospodariile din Romania si-au majorat veniturile cu 9,4% in al treilea trimestru al anului trecut

Veniturile totale ale gospodariilor din Romania au crescut, in al treilea trimestru al anului trecut, cu 9,4% fata de aceeasi perioada a anului anterior, pana la 4. 872 1020 euro) pe luna, iar cheltuielile s-au majorat cu 8%, la 4. 202 lei 880 euro), arata datele publicate, vineri, de Institutul National de Statistica INS).

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020. Se poate vedea din Romania Ce trebuie sa faci

O luna plina care coincide cu o eclipsa lunara penumbrala va aparea pe cer vineri, 10 ianuari. Va fi vizibila pe teritoriul Romaniei. Aceasta va putea fi observata pe tot parcursul desfasurarii. Telespectatorii vor putea urmari evenimentul online prin transmisiuni in direct. Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 O eclipsa lunara penumbrala este aceea unde .

Ce a patit un manelist celebru din Romania, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist. Ce facuse cu bolidul de 200.000 de euro

Un manelist risca sa ajunga in spatele gratiilor, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist. Este vorba despre Tanca Uraganul, pe numele adevarat Andrei Velcu. Artistul din Ploiesti a fost surprins de omul legii in timp ce efectua o manevra neregulamentara. in plus, acesta nu avea asigurare. Un manelist celebru a incercat sa mituiasca .

De ce a plecat, de fapt, Tataee de la B.U.G. Mafia in Spania. Ce se intampla cu copiii lui Vlad Irimia, la doi ani dupa mutarea din Romania

Tataee de la B. Mafia a dezvaluit motivele pentru care a plecat din Romania, dar si cum i s-a schimbat viata in cei doi ani de cand e departe de tara natala. Cantaretul a facut aceasta schimbare uriasa alaturi de familia lui, odata ce au decis sa se mute in Spania. Anuntul a venit chiar .

Actrita din Romania care l-a ispitit pe Jude Law in The Young Pope

Frumoasa Madalina Bellariu Ion este actrita din Romania care a jucat la Bollywood, in Italia, dar si in celebrul serial The Young Pope, alaturi de Jude Law. Iar, in curand, o vom putea vedea intr-un serial romanesc.

Citu: Decizia Exxon de a pleca din Romania nu ne bucura; acest Guvern a venit prea tarziu pentru interesele Exxon

Guvernul PNL a venit prea tarziu pentru interesele ExxonMobil, care erau deja pe punct de plecare, iar decizia acestora de a pleca din Romania nu ne bucura, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu, potrivit Agerpres.

Ministrul Finantelor: Decizia Exxon de a pleca din Romania nu ne bucura; acest Guvern a venit prea tarziu pentru interesele Exxon

Guvernul PNL a venit prea tarziu pentru interesele ExxonMobil, care erau deja pe punct de plecare, iar decizia acestora de apleca din Romania nu ne bucura, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu.

Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei. Vedetele din Romania au reactionat imediat

Astazi, 7 ianuarie, este o zi importanta pentru Andra. Cantareata a scris un mesaj emotionant pentru fiica ei, pe Instagram. Vedetele din Romania au reactionat. Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei in data de 7 ianuarie este pomenit in calendarul ortodox Sfantul Ioan Botezatorul, una dintre figurile centrale ale crestinismului, predicator si botezator pe malurile .

Consultanti: 2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an de reorganizare a business-ului

2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an in care reorganizarea business-ului se va afla in prim-plan. Pe fondul provocarilor din mediul economic, de la cresterea costurilor operationale la criza fortei de munca, multe companii isi vor reconfigura afacerile, cu focus pe eficientizarea activitatii si evitarea blocajului financiar, estimeaza analistii unei firme de consultanta.

Managerii din Romania estimeaza o crestere moderata a preturilor in industria prelucratoare si constructii

Managerii din Romania preconizeaza, pentru perioada decembrie 2019 - februarie 2020, o crestere moderata a preturilor in industria prelucratoare si constructii, dar si o relativa stabilitate a numarului de salariati in industria prelucratoare si servicii, arata datele transmise marti de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )