Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gradina cu Filme se redeschide in Piata Lahovari din Capitala

Adevărul Adevărul,
Gradina cu Filme se redeschide in Piata Lahovari din Capitala

Miercuri, deZiua Universala a iei, Primaria Capitalei, prin Creart, redeschide spatiul cultural-alternativGradina cu Filmedin Piata Alexandru Lahovari, nr. Gradina cu Filme a reusit sa se impuna de-a lungul celor sase editii dreptuna dintre cele mai apreciate locatii culturale estivale din centrul Bucurestiului, propunandu-si sa recreeze atmosfera gradinilor de vara intr-un spatiu dedicat filmului, muzicii si dezbaterilor culturale. continuă pe Adevărul

PMB anunta ca Gradina cu Filme se redeschide in Piata Lahovari

Gradina cu Filme se redeschide, miercuri, in Piata Alexandru Lahovari, nr. 7, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti PMB), scrie Agerpres.

Zeci de mascati de la Actiuni Speciale, izolati dupa ce un coleg de-al lor a fost confirmat cu coronavirus O situatie similara, la Sectia 21 din Capitala

Zeci de politisti de la Actiuni Speciale sunt in izolare dupa ce un coleg de-al lor a fost confirmat cu coronavirus. De asemenea, a fost depistat cu COVID-19 si un politist de la Sectia 21 din Capitala.

Noi controale la terasele din Capitala, sambata seara. Amenzi de 171.000 de lei si zeci de kilograme de alimente confiscate (VIDEO)

Autoritatile au dat amenzi totale de 171. 000 de lei, sambata, la mai multe cluburi si terase din Capitala, unde echipe mixte de control formate din reprezentantii mai multor institutii au fost sa verifice.

Noi controale ale Politiei la terasele si cluburile din Capitala: Amenzi de peste 171.000 de lei

Noi controale vizand respectarea masurilor impuse prin starea de alerta au fost facute sambata noapte la 9 localuri din Capitala, fiind date 23 de amenzi in valoare totala de peste 171. 000 de lei. La unul dintre localuri, activitatea a fost suspendata pentru 10 de zile, pana la igienizarea spatiului.

Un tramvai din Capitala a deraiat si a lovit in plin doua masini. Care este cauza

Un accident grav s-a produs marti seara in Bucuresti dupa ce un tramvai care circula pe Bulevardul Chisinau a deraiat. Tramvaiul a lovit din plin doua masini care circulau regulamentar,autoturismele fiind serios avariate.

Concluziile legistilor in cazul influentului magistrat iranian gasit mort intr-un hotel din Capitala

Procurorii au anuntat marti concluziile preliminare ale autopsiei in cazul influentului magistrat iranian Mansouri Gholam Reza, care a murit in conditii neclare intr-un hotel din Bucuresti. Mansouri era un influent cleric, procuror si judecator in tara sa, devenit cunoscut pentru trimiterea la inchisoare a unor jurnalisti. El era acuzat la Teheran de luare de mita si era dat in urmarire prin Interpol.

in Sectorul 4 se construieste cea mai moderna pasarela pietonala din Capitala

In Sectorul 4 al Capitalei, condus de primarul Daniel Baluta, va fi construita cea mai moderna pasarela pietonala din Bucuresti. Este vorba despre constructia pasarelei Popesti Vest, ce va deservi zona de sud.

Barca rasturnata in Parcul Herastrau din Capitala. Turisti in pericol de moarte

Vantul puternic si ploaia torentiala fac ravagii in Capitala. O persoana care se afla, duminica dupa-amiaza, la plimbare cu barca pe Lacul Herastrau a cazut in apa dupa ce barca s-a rasturnat. O autospeciala si o ambulanta SMURD s-au deplasat la locul accidentului.

MAI prezinta bilantul misiunilor de verificare si control de vineri si sambata din Capitala si din alte orase ale Romaniei (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Interne, prin vocea purtatoarei de cuvant Monica Dajbog, a prezentat duminica bilantul misiunilor de verificare si control ce s-au desfasurat vineri si sambata in Capitala si in alte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )