Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gradina Zoologica din Londra, redeschisa dupa incendiul in care au murit mai multe animale

Adevărul Adevărul,
Gradina Zoologica din Londra, redeschisa dupa incendiul in care au murit mai multe animale

Gradina Zoologica din Londra a fost redeschisa dupa incendiul de sambata in care au murit mai multe animale si in urma caruia mai multi angajati au avut nevoie de ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

Incendiu la Gradina Zoologica din Londra: Cel putin un animal a murit si mai multe persoane au fost ranite (VIDEO)

S-a dat alarma la Gradina Zoologica din Londra, acolo unde a izbucnit un incendiu. Un animal a murit, iar mai multe persoane au fost ranite. Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea focului, informeaza BBC.

VIDEO Incendiu la Gradina Zoologica din Londra: cateva persoane au fost ranite usor, un porc furnicar a murit

Gradina Zoologica din Londra a fost inchisa temporar, dupa ce, in urma unui incendiu care a izbucnit sambata dimineata, cativa angajati au fost raniti, unul ajungand la spital si alti opt primind ingrijiri la fata locului. Un porc furnicar a murit in incendiu, informeaza bbc. com.

Incendiu de proportii in Londra. Mai multe persoane au fost arse la o gradina zoologica - VIDEO

Gradina Zoologica din Londra a fost inchisa temporar, dupa ce, in urma unui incendiu care a izbucnit sambata dimineata, cativa angajati au fost raniti, unul ajungand la spital s.

Mai muti londonezi au fost raniti usor, in urma unui incendiu la Gradina Zoologica

Gradina Zoologica din Londra a fost inchisa temporar, dupa ce, in urma unui incendiu care a izbucnit astazi dimineata, cativa angajati au fost raniti, unul ajungand la spital si alti opt primind ingrijiri la fata locului, informeaza bbc. com.

Gradina Zoologica din Chisinau va fi modernizata in urmatorii trei ani

Gradina Zoologica din Chisinau va fi modernizata incepand cu anul viitor. Consiliul Municipal Chisinau a aprobat vineri, 22 decembrie un proiect de modernizare pentru trei ani, pana in 2021, transmite IPN.

VIDEO Incendiu la Zoo din Londra: cateva persoane au fost ranite usor, un porc furnicar a murit

Gradina Zoologica din Londra a fost inchisa temporar, dupa ce, in urma unui incendiu care a izbucnit sambata dimineata, cativa angajati au fost raniti, unul ajungand la spital si alti opt primind ingrijiri la fata locului. Un porc furnicar a murit in incendiu, informeaza news. ro citand bbc. com.

Presedintele Bursei din Londra castiga sprijinul actionarilor

Actionarii Bursei de Valori din Londra London Stock Exchange - LSE) au votat, saptamana aceasta, impotriva inlaturarii presedintelui pietei, Donald Brydon, incheind astfel o batalie cu un investitor activist care solicita plecarea acestuia.

Moment de exceptie la un spectacol al Orchestrei Simfonice din Londra: Artistii au impresionat cu un dans inedit(VIDEO)

Moment de exceptie la un spectacol al Orchestrei Simfonice din Londra. Membrii orchestrei si ai corului au dansat conga la finalul musical-ului Wonderful Town de Leonard Bernstein. Voia buna a c.

Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa prestatia dezastruoasa din 2016

Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa ce prestatia ei din 2016 a fost criticata si urmata de amenintari cu actionarea in judecata a producatorilor evenimentului, scrie News. ro.

Bomba! Bursa din Londra cica s-ar muta la Bucuresti. Sa vina pirotehnistii!

Surpriza! London Stock Exchange a raspuns ziarului BURSA ca, la acest moment, nu comenteaza afirmatiile ministrului nostru Ilan Laufer ca London Stock Exchange s-ar afla in negocieri cu noi sa se relocheze la Bucuresti. Ca ministrul Ilan Laufer a facut declaratii la Antena3 este un fapt verificat. Ca Laufer a spus acolo ca poarta negocieri ca Bursa de la Londra sa se relocheze la Bucuresti este si el un fapt verificat. Dar, ca intr-adevar s-ar purta aceste negocieri nu mai este un fapt verificat si cel putin noua, pana in acest moment, ni se pare neverificabil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )