Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gradina Zoologica de la Nyiregyhaza, una dintre cele mai frumoase din Europa. Magnet pentru turistii din Romania

Adevărul Adevărul,
Gradina Zoologica de la Nyiregyhaza, una dintre cele mai frumoase din Europa. Magnet pentru turistii din Romania

Situat in nord estul Ungariei, la o distanta de 137 km fata de Oradea, orasul Nyiregyhaza este un important centru cultural, cu o atmosfera animata, cu numeroase monumente istorice, atragand prin ospitalitatea sa numerosi vizitatori. continuă pe Adevărul

O furtuna puternica a facut prapad pe Transrarau. Una dintre cele mai frumoase sosele din tara arata ca dupa razboi

Un vant ce a batut cu peste 100 km/h a facut prapad pe cea mai frumoasa sosea din nordul Moldovei. Zeci de copaci au fost pur si simplu smulsi din radacini si aruncati pe carosabil.

Cum a reusit unul dintre cele mai evitate spitale din Transilvania sa atraga medici de top. Unul dintre specialisti, convins cu reteaua de socializare Facebook

Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita a fost pana in urma cu cativa ani una dintre cele mai evitate unitati spitalicesti din Transilvania. Starea jalnica a spitalului si lipsa de specialisti i-au alungat pe cei care ar fi dorit sa vina la Bistrita. in ultimul an si jumatate nu mai putin de 22 de medici au venit din Bucuresti sau Cluj-Napoca, unul dintre ei marturisind ca a fost atras cu pozele postate de spital pe Facebook.

Caru' cu vedete: Halle Berry, gafa pe covorul rosu. Ce sa faci ca sa nu patesti ca ea; Doliu in lumea muzicii. Un cantaret celebru a murit in urma unui accident de masina; Cele mai frumoase regine - Rania a Iordaniei si Letizia a Spaniei s-au intalnit la

Radu Beligan, internat la Spitalul Elias. Apropiatii marelui actor au trecut prin momente de teama in ultimele zile. Radu Beligan, actorul in varsta de 97 de ani, a fost internat la Spitalul Elias din Capitala cu diagnosticul de infectie urinara. Sore, super sexy in a cincea luna de sarcina! Ce decolteu a avut la un eveniment. Sore traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata ei. Cantareata va deveni mamica pentru prima oara, peste patru luni, si este foarte mandra de acest lucru.

Horia Tecau are un suporter de lux. Romanul e sustinut de una dintre cele mai mari vedete din istoria fotbalului

Horia Tecau a avut parte de o surpriza uriasa dupa victoria din semifinalele Turneului Campionilor, de la Londra, care a consfintit calificarea in finala competitiei.

Metoda inedita: consultul la psiholog se face in Gradina Zoologica, alaturi de un cal

Consultul traditional la psiholog a fost inlocuit de o plimbare la pas, alaturi de un cal, in Gradina Zoologica. Este reteta folosita de o familie din Galati, care da rezultate rapid. Terapia asistata de cai poate fi folosita in cazul traumelor, pentru dezvoltare personala sau pentru cei cu nevoi speciale. Ineditul consta in faptul ca pacientii nu incaleca animalul, ci stabilesc o relatie cu el, de la egal la egal.

Motivul ireal pentru care una dintre cele mai frumoase romance divorteaza

Bianca Jurca a decis sa puna capat casatoriei, chiar daca are un copil mic. Fotomodelul a vorbit despre motivul deciziei sale. Divortam din cauza ca el mi-a fost infidel. Intre noi totul era roz si nu inteleg de .

Alessandra Ambrosio, incendiara pentru un pictorial

Este una dintre cele mai frumoase vedete din lumea modei, iar Alessandra Ambrosio nu se dezminte!.

Alina Eremia, premiata pentru cea mai rapida ascensiunea in muzica!

Alina Eremia, una dintre cele mai populare artiste ale momentului in Romania, continua sa isi surprinda milioanele de fani cu vesti minunate! .

Managerul celei mai cunoscute clinici medicale din Vaslui, trimis in judecata. Patronul Teoclinik, acuzat de sustragere de sub sechestru

Managerul Teoclinik Vaslui, una dintre cele mai cunoscute clinici medicale din judetul Vaslui si unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din mediul privat, aflat in relatii contractuale cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, Marius Catalin Botezatu, este acuzat de sustragere de sub sechestru.

ZTE Nubia Z11 are probabil cele mai mici rame de ecran

Iminentul ZTE Nubia Z11 ar putea fi cel mai atractiv si performant smartphone fara rama deecran din portofoliul chinezilor. Daca mai aveati vreun dubiu in legatura cu nivelul de inovatie de care dau dovada cateva companii chinezesti cand vine vorba de productia de smartphone-uri premium, cei de la ZTE au mari sanse sa le spulbere. [] ZTE Nubia Z11 are probabil cele mai mici rame de ecran Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )