Libnet.ro
UNICEF

01:06

GRAFIC Clujul iese din zona rosie, unde raman doar Bucurestiul si alte doua judete

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Clujul iese din zona rosie, unde raman doar Bucurestiul si alte doua judete

Clujul a reusit sa iasa sambata din zona rosie a infectarilor cu coronavirus, unde raman in continuare, alaturi de Bucuresti 3,47), judetele Ilfov 4,24) si Timis 3,08), potrivit datelor oficiale raportate de autoritati. continuă pe Hotnews

GRAFIC Rata de infectare cu noul coronavirus: Doar Capitala si 3 judete mai sunt in zona rosie

Incidenta cazurilor de coronavirus la mia de locuitori mai este in zona rosie peste 3) doar in Bucuresti - 3,85 si in judetele Ilfov - 4,65, Timis - 3,36 si Cluj -3,85, potrivit datelor oficiale raportate de autoritati.

MAE: Orice persoana care soseste in Belgia dintr-o zona rosie, inclusiv Romania, trebuie sa intre in carantina

Orice persoana, rezidenta sau nerezidenta, care soseste in Regatul Belgiei dupa o sedere de cel putin 48 de ore intr-o zona rosie, inclusiv Romania, trebuie sa intre in carantina la domiciliu sau intr-o alta locatie declarata de catre persoana in cauza, iar aceasta masura se poate incheia numai dupa efectuarea, in a saptea zi de carantina, a unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, a informat Ministerul Afacerilor Externe.

Toate persoanele care intra in Belgia, obligate sa intre in carantina, daca au stat cel putin 48 de ore intr-o zona rosie, inclusiv Romania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca, potrivit noilor modificari introduse de autoritatile belgiene, care intra in vigoare la data de 31 decembrie 2020, orice persoana rezidenta sau nerezidenta) care soseste in Regatul Belgiei dupa o sedere de cel putin 48 de ore intr-o zona rosie, inclusiv Romania, trebuie sa intre in carantina la domiciliu sau intr-o alta locatie declarata de catre persoana in cauza.

Municipiul Constanta iese din carantina astazi

Municipiul Constanta iese din carantina vineri, la ora 20. Rata infectarilor in municipiul Constanta era joi, cand INSP a avizat iesirea din carantina, de 4,50.

Orasul Constanta iese din carantina. Ce restrictii raman in vigoare

Municipiul Constanta iese din carantina vineri, 1 ianuarie 2021, la ora 20. Cu toate acestea, se mentin o serie de restrictii, anunta Primaria Constanta.

Noi restrictii de calatorie: Orice persoana care soseste in Belgia dintr-o zona rosie, inclusiv Romania, trebuie sa intre in carantina

Noi restrictii de calatorie au fost luate de catre autoritatile belgiene pentru cei care sosesc din zonele rosii. Orice persoana, rezidenta sau nerezidenta, care soseste in Regatul Belgiei dupa o sedere de.

Mogosoaia iese din carantina pe 2 ianuarie

Comuna Mogosoaia va iesi din carantina sambata, 2 ianuarie, la ora 22. 00, a informat Prefectura judetului Ilfov.

INCEPAND CU 1 IANUARIE Constanta iese din carantina

Directia de Sanatate Publica DSP) Constanta a anuntat azi ca a primit avizul Institutului National de Sanatate Publica INSP) pentru ca municipiul Constanta sa iasa din carantina, potrivit unui anunt oficial al institutiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )