Libnet.ro
UNICEF

19:30

GRAFIC Doar in Ilfov rata de infectare este mai mare de 6 in Bucuresti, 5,59 Situatia in fiecare judet

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Doar in Ilfov rata de infectare este mai mare de 6 in Bucuresti, 5,59 Situatia in fiecare judet

Judetul Ilfov este singurul in care rata de infectare cu noul coronavirus este mai mare de 6, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica aceasta fiind marti de 6,38. in top urmeaza Bucurestiul cu 5,59. continuă pe Hotnews

Ilfov are in continuare cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Cum arata situatia in toate regiunile Romaniei

Potrivit celor mai recente date furnizate de catre Grupul de Comunicare Strategica, 3. 350 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 au fost raportate duminica, 20 decembrie, ceea ce duce la un total de.

Raed Arafat: Vaccinul e pregatit sa acopere noua mutatie. Tulpina are o contagiozitate cu 70% mai mare si ar putea duce la cresterea numarului de cazuri intr-un timp mai scurt inca nu avem dovezi ca se raspandeste in Romania (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat ca noua tulpina de coronavirus are o contagiozitate cu 70% mai mare comparativ cu cea de pana acum,.

Marea Britanie a raportat duminica 35.928 de cazuri de coronavirus, cel mai mare numar zilnic de la inceputul pandemiei

Numarul cazurilor de Covid-19 din Marea Britanie a crescut cu 35. 928, duminica, cel mai mare numar zilnic atins de la inceputul pandemiei, potrivit datelor oficiale, transmite Reuters.

Digi24: Palatul secret al lui Putin, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham. Ar fi costat aproape 300 milioane de dolari

Vladimir Putin ar trai, in secret, ca un rege, iar si mai recent ar fi adaugat un alt palat impresionant, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham, la colectia sa de proprietati si la averea sa impresionanta de miliarde de dolari, conform unui ziar rusesc citat de news. com. au si alte publicatii occidentale.

Prognoza meteo, azi, 19 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a tarii, dar cerul ramane noros

In cursul zilei de sambata, 19 decembrie 2020, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Desi temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi mai mult.

OMS a facut anuntul crunt pentru oameni. Toti romanii vor fi afectati, este mai rau decat oricand

Marea Britanie, focarul Europei. in urma cu cateva zile, specialistii britanici au descoperit o noua tulpina a noului coronavirus, care a ajuns si in Italia. Anunt OMS: a aparut o noua tulpina a SARS-CoV-2. Situatia nu este scapata de sub control, dar nici nu poate fi lasata la voia intamplarii Dupa ce in urma cu .

SUA: Nicio dovada ca noua tulpina a SARS-CoV-2 este mai contagioasa (experti)

Expertii americani au inceput sa studieze noua mutatie a Covid-19 inregistrata mai ales in Marea Britanie, dar nu sunt convinsi deocamdata ca este mai contagioasa decat celelalte, a indicat luni un inalt responsabil american, citat de AFP, scrie Agerpres.

ECDC: Noua tulpina este mai transmisibila, dar nu exista nicio indicatie de severitate crescuta

Noua mutatie a coronavirusului detectata in Regatul Unit este mai transmisibila in comparatie cu tulpinile existente, dar nu exista dovezi suficiente asupra severitatii acesteia, a anuntat luni Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), relateaza Agerpres.

GRAFIC Rata de infectare cu noul coronavirus, peste 6 in Bucuresti si Ilfov. Opt judete sunt in zona verde

Judetul Ilfov 6,73) si Bucurestiul 6,03) au cea mai mare incidenta a cazurilor cu coronavirus la mia de locuitori, in timp ce opt judete sunt in zona verde, adica au o rata de infectare mai mica de 1,5, potrivit datelor furnizate luni de Grupul de Comunicare Strategica.

COVID-19, bilantul zilnic: 5.009 cazuri in ultimele 24 de ore, in urma a mai putin de 24.000 de teste Aproape 600.000 de imbolnaviri de la debutul pandemiei in Romania 155 de decese in ultima zi

Alte 5. 009 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania, in urma a 23. 834 de teste. Bilantul a ajuns la 598. 792, potrivit datelor transmise marti de Grupul de Comunicare Strategica. in ultima zi au decedat alte 155 de persoane, in timp ce la terapie intensiva sunt internati 1. 252 de pacienti. GRAFIC Doar in Ilfov rata de infectare este mai mare de 6 in Bucuresti, 5,59 Situatia in fiecare judetTopul judetelor dupa noua raportare COVID-19: Peste 300 de noi cazuri in Cluj si Timis Cele mai multe imbolnaviri noi, in Capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )