Libnet.ro
UNICEF

20:46

Marea Britanie a raportat duminica 35.928 de cazuri de coronavirus, cel mai mare numar zilnic de la inceputul pandemiei

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie a raportat duminica 35.928 de cazuri de coronavirus, cel mai mare numar zilnic de la inceputul pandemiei

Numarul cazurilor de Covid-19 din Marea Britanie a crescut cu 35. 928, duminica, cel mai mare numar zilnic atins de la inceputul pandemiei, potrivit datelor oficiale, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Marea Britanie, pe lista neagra: romanii din Anglia nu mai pot sa intre in Romania

Marea Britanie se afla intr-o situatie foarte dificila, la cateva zile dupa ce au fost identificate peste 1000 de cazuri cu o noua tulpina de coronavirus, diferita de cea intalnita la.

Italia - Pacient cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie

Un pacient cu noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie a fost depsitat in Italia, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, citat de Reuters.

Italia a depistat un pacient cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie

In Italia, un pacient a fost confirmat pozitiv cu noua tulpina de coronavirus, identificata recent in Marea Britanie, potrivit unui anunt de duminica, 20 decembrie, al Ministerului Sanatatii din Peninsula.

Italia are un prim pacient cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie

Italia a depistat un pacient infectat cu noua tulpina de coronavirus identificata in Marea Britanie, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, relateaza Reuters.

Merkel si Macron discuta cu sefii institutiilor UE despre noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie

Presedintele francez Emmanuel Macron si cancelarul german Angela Merkel au avut duminica discutii telefonice cu sefii principalelor institutii ale UE despre situatia creata in urma confirmarii unei noi tulpini de coronavirus in Marea Britanie, relateaza Agerpres.

Olanda a suspendat toate zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi variante de coronavirus, cu 70% mai infectioasa (VIDEO)

Incepand de duminica, Olanda a suspendat toate zborurile de pasageri ce provin din Marea Britanie, dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19, cu 70% mai infectioasa, identificata in R.

Olanda suspenda toate zborurile din Marea Britanie dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului

Guvernul olandez a suspendat incepand de duminica toate zborurile de pasageri din Marea Britanie dupa descoperirea in Olanda a unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului care circula pe teritoriul britanic, scrie AFP. Suspendarea intra in vigoare duminica la 06:00, ora locala 05:00 GMT) si va fi in vigoare pana la 1 ianuarie. Informatia vine la cateva ore dupa anuntul guvernului britanic de carantinare a Londrei si a sud-estului Angliei, in incercarea de a stopa o crestere a contaminarii atribuita noii tulpini de virus.

Italia a confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpina a coronavirusului din Marea Britanie

In Italia a fost confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, relateaza agentia EFE.

Belgia, a doua tara europeana care interzice zborurile din Marea Britanie in urma descoperirii unei noi tulpini de coronavirus

Belgia va interzice, din precautie, zborurile care vin din Marea Britanie, incepand de la miezul noptii, pentru cel putin 24 de ore, a anuntat premierul Alexander De Croo la postul VRT, potrivit La Libre.

Olanda si Belgia interzic zborurile din Marea Britanie de teama noului Covid-19

Olanda a interzis de duminica dimineata zborurile din Marea Britanie cel putin pana la sfarsitul anu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )