Libnet.ro
UNICEF

10:15

GRAFIC Rata de infectare de 6,9 in Bucuresti, in Ilfov, in scadere Situatia in fiecare judet din tara

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Rata de infectare de 6,9 in Bucuresti, in Ilfov, in scadere Situatia in fiecare judet din tara

Rata de infectare se mentine luni ridicata in Bucuresti, 6,9 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, intr-o usoara scadere fata de ziua precedenta cand era de 6,94. Indicele este in scadere in Ilfov, fiind luni de 6,49, fata de 6,75 duminica. continuă pe Hotnews

GRAFIC Rata de infectare scade sub 7 in Bucuresti Sase judete in zona verde Situatia in toata tara

Rate de infectare a scazut sub 7 in Bucuresti, fiind sambata de 6,89, potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategica. Constanta si Ilfov sunt singurele judete unde incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este peste 6, respectiv 6,76 si 6,75.

GRAFIC Rata de infectare creste din nou in Bucuresti Sapte judete in zona verde

Rata de infectare cu noul coronavirus este in usoara crestere in Bucuresti, ajungand duminica la 6,94, fata de 6,89 in ziua precedenta. Potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategica, in Constanta a scazut de la 6,78 la 6,49, iar in Ilfov indicele cazurilor la mia de locuitori la 14 zile a ramas la 6,75.

GRAFIC Rata de infectare cu coronavirus a trecut pentru prima oara de 7 in Bucuresti. Numarul de judete aflate in zona verde a urcat la cinci

Rata de infectare cu noul coronavirus a depasit pentru prima oara de 7 in Bucuresti, dupa ce joi fusese de 6,76, in timp ce numarul de judete aflate in zona verde incidenta mai mica de 1,5) a crescut de la trei la cinci, potrivit informatiilor furnizate vineri de Grupul de Comunicare Strategica.

Curentul electric va fi intrerupt in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. Zonele afectate

Pentru ziua de vineri, E-Distributie Muntenia anunta o serie de intreruperi in alimentarea cu energie electrica, in mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a asigura capacitatea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )