Libnet.ro
UNICEF

14:15

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 4 in Bucuresti. in Ilfov continua sa scada Situatia in fiecare judet

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 4 in Bucuresti. in Ilfov continua sa scada Situatia in fiecare judet

Rata de infectare a trecut din nou de 4 in Bucuresti, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, ajungand miercuri, in Capitala, la 4,02, fata de 3,97 cu o zi in urma. Ilfov ramane judetul cu cea mai mare incidenta a cazurilor - 4,84, fata de 4,96 cu o zi in urma. continuă pe Hotnews

GRAFIC Rata de infectare scade sub 4 in Bucuresti Doar 5 judete mai sunt in zona rosie

Rata de infectare a scazut sub 4 in Bucuresti, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, fiind marti in capitala de 3,97 fata de 4,09 cu o zi inainte. Doar cinci judete raman in zona rosie, cel mai mare indice fiind in Ilfov.

GRAFIC Rata de infectare cu coronavirus ramane peste 4 in Bucuresti. Situatia din toate judetele

Incidenta cazurilor de coronavirus a crescut usor in Bucuresti - 4,09, iar cea mai mare rata de infectare la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, ramane in judetul Ilfov - 5,37, potrivit datelor furnizate luni de Grupul de Comunicare Strategica.

GRAFIC Rata de infectare continua sa scada in Ilfov si in Bucuresti Topul judetelor dupa noua raportare de COVID-19

Cea mai mare rata de infectare in Romania raportat la mia de locuitori este in continuare in judetul Ilfov, desi aceasta continua sa scada, ajungand duminica la 5,65, fata de 5,95 cu o zi in urma. Si in Bucuresti incidenta cazurilor de COVID-9 este in scadere.

Coronavirus in Romania: 4.875 de cazuri in ultimele 24 de ore, in urma a 24.822 de teste Bilantul a ajuns la 627.941 Alte 127 de decese in ultima zi

Alte 4. 875 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania, in urma a 24. 822 de teste. Bilantul a ajuns la 627. 941, potrivit datelor transmise miercuri de Grupul de Comunicare Strategica. in ultima zi au murit alte 127 de persoane, iar la terapie intensiva sunt internati 1. 149 de pacienti. Peste 1. 200 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala Cluj, singurul judet cu peste 300 de imbolnaviri in ultimele 24 de ore Topul judetelor dupa noua raportareGRAFIC Rata de infectare trece din nou de 4 in Bucuresti. in Ilfov continua sa scada Situatia in fiecare judet.

Alex Bodi, din nou la inchisoare? Vestile proaste vin imediat dupa Craciun

Vesti proaste pentru fostul sot al Biancai Dragusanu. Alex Bodi ar putea ajunge din nou la inchisoare, de data aceasta chiar la inceput de 2021. Se pare ca procurorii DIICOT nu il doresc pe suspect in arest la domiciliu. Alex Bodi, din nou la inchisoare? Conform cancan. ro, fostul sot al Biancai Dragusanu ar putea ajunge .

Primul roman infectat cu coronavirus s-a infectat din nou: Eu si virusul incepem sa ne imprietenim

Sergiu Sgurescu primul roman infectat cu noul coronavirus in tara noastra si unul dintre primii care s-au vindecat, a anuntat ca s-a infectat din nou cu coronavirus, de aceasta data in Germania.

Ce a facut Andreea Balan chiar in aceste momente. Vedeta are toate motivele sa rada din nou

Andreea Balan a scapat de ghinion. Dupa ce s-a despartit de George Burcea, apoi a infruntat unele probleme de sanatate, de sarbatori, norocul pare ca i-a suras. Cantareata a petrecut Craciunul in sanul familiei noului partener, Tiberiu Argint. Fetitele sale s-au jucat cu sora barbatului, prezenta, de asemenea, cunoscuta publicului. Tiberiu Argint a introdus-o in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )