Libnet.ro
UNICEF

11:15

GRAFIC Rata de infectare a ramas peste 7 in Bucuresti. Ilfov, Constanta si Brasov, judetele cu cea mai mare incidenta

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Rata de infectare a ramas peste 7 in Bucuresti. Ilfov, Constanta si Brasov, judetele cu cea mai mare incidenta

Rata de infectare cu noul coronavirus a ramas in Bucuresti la acelasi nivel ca si marti - 7,01, iar acest indicator este peste 5 in Ilfov - 6,67, Constanta - 6,35, Brasov - 5,1 si in Cluj - 5,04. continuă pe Hotnews

GRAFIC Rata de infectare de 6,9 in Bucuresti, in Ilfov, in scadere Situatia in fiecare judet din tara

Rata de infectare se mentine luni ridicata in Bucuresti, 6,9 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, intr-o usoara scadere fata de ziua precedenta cand era de 6,94. Indicele este in scadere in Ilfov, fiind luni de 6,49, fata de 6,75 duminica.

40% din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana, in Bucuresti, Ilfov, Constanta, Cluj si Iasi Graficul evolutiei pandemiei in Romania

Datele publicate marti de Institutul National de Sanatate Publica arata ca 40% din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana au fost raportate in Bucuresti, Constanta, Ilfov, Cluj si Iasi.

GRAFIC Rata de infectare creste din nou in Bucuresti Sapte judete in zona verde

Rata de infectare cu noul coronavirus este in usoara crestere in Bucuresti, ajungand duminica la 6,94, fata de 6,89 in ziua precedenta. Potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategica, in Constanta a scazut de la 6,78 la 6,49, iar in Ilfov indicele cazurilor la mia de locuitori la 14 zile a ramas la 6,75.

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 7 in Bucuresti Crestere si in Ilfov

Rata de infectare trece din nou de 7 in Bucuresti, marti aceasta fiind de 7,01. Recordul a fost vineri cand incidenta raportata a cazurilor la mia de locuitori a fost de 7,04.

Bucuresti, Ilfov si Constanta au in continuare cele mai mari rate de infectare cu COVID-19 la mia de locuitori. Lista completa a judetelor rosii

Bucuresti este lider in topul judetelor cu cea mai mare rata de infectare, 7,01, urmat de Ilfov, cu 6,67, potrivit celui mai recent raport al GCS Grupul de Comunicare Strategica). Constanta se afla, de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )