Libnet.ro
UNICEF

05:15

Grammy 2015. Cine vor fi marii castigari ai editiei din acest an

Adevărul Adevărul,
Grammy 2015. Cine vor fi marii castigari ai editiei din acest an

Grammy 2015. Cea de-a 57-a editie a premiilor Grammy se va desfasura in aceasta noapte si va aduna pe scena cele mai importante nume ale industriei muzicale. in cadrul ceremoniei vor urca pe scena, printre alti artisti, simbolul muzicii pop Madonnna si veteranii rockului AC/DC. continuă pe Adevărul

Grammy 2015. Cine ar trebui si cine va castiga

Grammy 2015. Sam Smith, Beyonce, Iggy Azalea si Pharrell Williams sunt doar cateva dintre marile vedete ale industriei muzicale care vor concura pentru un trofeu la premiile Grammy 2015. in incercarea de a afla castigatorii, Huffington Post a realizat o serie de predictii pentru cele mai importante categorii.

BAFTA 2015. Cine vor fi marii castigatori ai Oscarurilor britanice

Cea de-a 68-a ceremonie de decernare a premiilor BAFTA, penultima gala importanta din industria cinematografiei, se va desfasura in aceasta noapte la Londons Royal Opera House.

Liberalii vor decide luni pe cine vor propune ca judecator la Curtea Constitutionala, in locul lui Toni Grebla

Liberalii vor decide luni pe cine vor propune ca judecator la Curtea Constitutionala, in locul lui Toni Grebla. Alina Gorghiu, spune ca inca nu s-a luat o decizie politica in acest sens. Locul a ramas vacant.

Grecii vor mai multe beneficii din proiectul gazoductului TAP

Guvernul grec sprijina constructia gazoductului Trans Atlantic Pipeline TAP), dar cu toate acestea crede ca profitul obtinut de Grecia de pe urma tranzitului gazelor naturale pe teritoriul sau este insuficient, a declarat, ieri, ministrul grec al Mediului si Energiei, Panagiotis Lafazanis, citat de Itar-Tass.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )