Libnet.ro
UNICEF

09:15

Grecii vor mai multe beneficii din proiectul gazoductului TAP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecii vor mai multe beneficii din proiectul gazoductului TAP

Guvernul grec sprijina constructia gazoductului Trans Atlantic Pipeline TAP), dar cu toate acestea crede ca profitul obtinut de Grecia de pe urma tranzitului gazelor naturale pe teritoriul sau este insuficient, a declarat, ieri, ministrul grec al Mediului si Energiei, Panagiotis Lafazanis, citat de Itar-Tass. continuă pe Ziarul Bursa

Telekom face angajari in mai multe orase din tara

Operatorul Telekom face mai multe angajari in aceasta perioada. Vezi ce locuri de munca sunt disponibile, dar mai ales, ce trebuie sa stii despre angajatorul Telekom Romania in materialul VIDEO din emisiunea de business WALL-STREET 360 . Raspunde.

Hotul care a evadat luni seara de sub nasul politistilor clujeni a spart mai multe autoturisme din Beclean la inceput de an

Un clujean de 22 de ani din localitatea Maia a pus pe jar politia din Cluj-Napoca luni seara. Acesta a evadat chiar de sub ochii politistului care-l transporta in arestul IPJ Cluj. Tanarul fusese retinut dupa ce a spart mai multe autoturisme in Dej, Gherla si Beclean.

Autoritatile declara stare de urgenta in mai multe zone din Bulgaria din cauza inundatiilor

Doua persoane, dintre care un copil, au murit duminica in sud-vestul Bulgariei din cauza furtunilor. Alte sase persoane sunt disparute, dupa ce tara a fost lovita de inundatii si furtuni. Conditiile meteo extreme au determinat autoritatile sa declare stare de urgenta in mai mult regiuni.

Web2sms a trimis cu 45% mai multe mesaje in 2014 fata de 2013

Web2sms , unul dintre principalele servicii de mobile marketing din Romania, dezvoltat de Netopia, a expediat peste 100 milioane de SMS-uri in 2014, cu 45% mai multe fata de cele expediate in anul precedent. Cele mai multe SMS-uri transmise de web2sms.

VIDEO: Accident grav in Capitala: Mai multe persoane prinse sub rotile tramvaiului

In cartierul Ghencea, din capitala, a avut loc, joi seara, un accident de tramvai. Potrivit martorilor, mai multe persoane au incercat sa traverseze neregulamentar si au fost prinse sub rotile unui tramvai de pe linia 41.

VIDEO: Accident grav in Capitala: Mai multe persoane, prinse sub rotile tramvaiului 41

In cartierul Ghencea, din capitala, a avut loc, joi seara, un accident de tramvai. Potrivit martorilor, mai multe persoane au incercat sa traverseze neregulamentar si au fost prinse sub rotile unui tramvai de pe linia 41.

Mai multe dosare penale, dar mai putine sentinte de achitare. Procuratura Generala a facut bilantul anului 2014

In anul 2014 cele mai multe infractiuni au avut loc contra patrimoniului. De asemenea, procurorii moldoveni au initiat cauze penale pentru huliganism, circulatia ilegala a drogurilor si incalcarea regulilor de securitate a circulatiei rutiere.

Un barbat retinut pentru mai multe furturi a fugit cand era dus in arestul Politiei Judetene Cluj

Un barbat retinut pentru mai multe infractiuni de furt a fugit, luni seara, de sub escorta politistilor, in timp ce era dus in arestul Politiei Judetene Cluj. El a reusit sa fuga in momentul in care.

Un barbat retinut pentru mai multe furturi a fugit cand era dus in arestul Politiei Judetene Cluj: A fost prins dupa trei ore

UPDATE:11:21: Barbatul a fost prins dupa trei ore de cautari, in zona unei piete dinCluj-Napoca, aproape de locul de unde a reusit sa fuga, relateazaB1 TV. Un barbat retinut pentru mai multe .

Pamantul o ia la vale in Borsa. Mai multe locuinte in pericol de prabusire din cauza unei alunecari de teren

Alunecare de teren in localitatea Borsa din judetul Maramures. in acest moment sunt in pericol de prabusire mai multe locuinte situate pe strada Tapinarilor, in acest moment fiind facuta o evaluare a celor intamplate si luarea masurilor care se impun.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )