Libnet.ro
UNICEF

13:30

GRAPINI s-a DEZLANTUIT din nou in Parlamentul European! Premierul Olandei, noua VICTIMA: Mai rau ca Macron! A raspuns cu tupeu

B1 B1,
GRAPINI s-a DEZLANTUIT din nou in Parlamentul European! Premierul Olandei, noua VICTIMA: Mai rau ca Macron! A raspuns cu tupeu

Europarlamentarul Maria Grapini a criticat pozitia exprimata de premierului Olandei, Mark Rutte, privind aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, exprimata in Parlamentul European. Zi grea nu pentru ca a fost 13. continuă pe B1

Parlamentul European, institutia UE in care cetatenii au cea mai mare incredere

Parlamentul European si-a consolidat pozitia de institutie a UE in care cetatenii au cea mai mare incredere, potrivit unui sondaj Eurobarometru.

Dancila a uitat numele premierului eston, cu care tocmai vorbise. A fost salvata, din nou, de un consilier (VIDEO)

Ziua si gafa pentru premierul Romaniei! Viorica Dancila a comis-o din nou, la o conferinta de presa de la Constanta. Nici nu si-a inceput bine discursul, ca a avut un moment de cumpana: a uitat numele.

Surpriza mondena: GABRIELA CRISTEA, din nou mamica: ANUNT neasteptat: il primim cu bratele deschise

Gabriela Cristea a marturisit ca vrea sa devina din nou mamica, dupa toate eforturile depuse pentru a o avea pe Victoria. Recunosc ca mi-ar fi placut sa am copii mai de tanara, dar stii cum e.

Italia interzice din nou accesul in porturile sale pentru doua nave ale unui ONG pline cu imigranti ilegali

Ministrul italian de interne Matteo Salvini a interzis din nou sambata accesul in porturile Italiei pentru doua nave ale unei organizatii neguvernamentale ONG) care navigheaza in largul coastelor libiene, 039;039;asteptand incarcatura lor cu fiinte umane039;039;,.

Batranul iPhone 3GS ajunge din nou in magazine si nu e vreo clona ieftina

Departe de a fi telefonul meu preferat, iPhone 3GS va iesi de la naftalina in urmatoarele saptamani pentru a ajunge din nou in magazinele din Coreea de Sud. Pare o gluma de 1 aprilie, dar in Coreea de Sud vor ajunge din nou in magazine cateva mii de exemplare de iPhone 3GS. Nu este vorba [].

SCANDALUL caricaturii cu SIMONA HALEP ajunge in PARLAMENTUL EUROPEAN: Suntem tratati ca ruda saraca

Vicepresedintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu a reactionat dur in scandalul provocat de publicatia francezi Charlie Hebdo care a jignit-o pe Simona Halep printr-o caricatura primita cu critici.

Criminala de la metrou LOVESTE din nou! Ce a patit un medic de garda in timpul consultului

Magdalena Serban, cunoscuta ca si criminala de la metrou, a batut un medic de la Spitalul-penitenciar Jilava, unde fusese adusa pe 7 iunie in vederea internarii. Femeia s-ar fi enervat din senin in timpul.

Sectorul constructiilor a scazut si n aprilie, cu 4,1%. Constructia de locuinte, din nou n scadere

Lucrarile de constructii au inregistrat si in aprilie o scadere, de 4,1% pe serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut, dupa o contractie in martie, in principal din cauza rezultatelor mai slabe inregistrate pe zona cladirilor rezidentiale, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS), citate de news. ro. in martie, fata de aceeasi luna a anului trecut, lucrarile de constructii au inregistrat o scadere de 11,9%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )