Libnet.ro
UNICEF

13:45

Surpriza mondena: GABRIELA CRISTEA, din nou mamica: ANUNT neasteptat: il primim cu bratele deschise

B1 B1,
Surpriza mondena: GABRIELA CRISTEA, din nou mamica: ANUNT neasteptat: il primim cu bratele deschise

Gabriela Cristea a marturisit ca vrea sa devina din nou mamica, dupa toate eforturile depuse pentru a o avea pe Victoria. Recunosc ca mi-ar fi placut sa am copii mai de tanara, dar stii cum e. continuă pe B1

Soc in televiziune! Gabriela Cristea trece prin momente GRELE! Anunt neasteptat iN DIRECT: Fanilor nu le-a venit sa creada! Din pacate...

Gabriela Cristea a fost extrem de impresionata de povestea unei concurente de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Este vorba despre Anica o invitata care a trecut prin numeroase incercari cumplite si care.

Gabriela Cristea, sarcina pierduta: Am simtit durerile facerii cinci zile!

Gabriela Cristea a devenit mama pentru prima data anul trecut, aducand pe lume o fetita, insa cu cativa ani inainte a trecut printr-o experienta traumatizanta: a pierdut o sarcina, iar refuzul disperat de a crede ce se intampla s-a transformat intr-o adevarata drama. Iata ce povesteste.

Gabriela Cristea a castigat o suma FABULOASA din televiziune. Ce a facut vedeta cu banii

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi, a vorbit recent despre banii castigati din televiziune si ce a facut cu ei. Da, este adevarat, am fost platita cu 20. 000 de euro pe.

Scandalul URIAS in care a fost implicata Gabriela Cristea: Daca nu incetezi cu AMENINTARILE...

Spiritele s-au incins in platoul emisiunii Te iubesc de nu te vezi, iar moderatoarea Gabriela Cristea a fost nevoita sa intervina. Aparitiile provocatoare ale Cristinei au starnit o multime de.

Rasturnare de situatie: Gabriela Cristea a recunoscut tot! Adevarul despre iubitul din viata ei: Te iubesc de nu mai pot...

A stiut de la bun inceput ca el este alesul, iar acum au unul dintre cele mai unite mariaje din showbiz-ul romanesc, intelegandu-se de minune. Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea formeaza un cuplu.

Dancila a uitat numele premierului eston, cu care tocmai vorbise. A fost salvata, din nou, de un consilier (VIDEO)

Ziua si gafa pentru premierul Romaniei! Viorica Dancila a comis-o din nou, la o conferinta de presa de la Constanta. Nici nu si-a inceput bine discursul, ca a avut un moment de cumpana: a uitat numele.

Italia interzice din nou accesul in porturile sale pentru doua nave ale unui ONG pline cu imigranti ilegali

Ministrul italian de interne Matteo Salvini a interzis din nou sambata accesul in porturile Italiei pentru doua nave ale unei organizatii neguvernamentale ONG) care navigheaza in largul coastelor libiene, 039;039;asteptand incarcatura lor cu fiinte umane039;039;,.

Batranul iPhone 3GS ajunge din nou in magazine si nu e vreo clona ieftina

Departe de a fi telefonul meu preferat, iPhone 3GS va iesi de la naftalina in urmatoarele saptamani pentru a ajunge din nou in magazinele din Coreea de Sud. Pare o gluma de 1 aprilie, dar in Coreea de Sud vor ajunge din nou in magazine cateva mii de exemplare de iPhone 3GS. Nu este vorba [].

COSMAR pentru SMILEY si CRBL din cauza BANILOR! Anunt DISPERAT: Am dormit de foame, pe cuvant

Viata lui nu a fost dintotdeauna in acest fel, artistul avand momente in care se culca chiar si nemancat, din cauza situatiei financiare precare pe care o avea. CRBL a dezvaluit momentele grele prin care a.

Criminala de la metrou LOVESTE din nou! Ce a patit un medic de garda in timpul consultului

Magdalena Serban, cunoscuta ca si criminala de la metrou, a batut un medic de la Spitalul-penitenciar Jilava, unde fusese adusa pe 7 iunie in vederea internarii. Femeia s-ar fi enervat din senin in timpul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2995 seconds )