Libnet.ro
UNICEF

08:45

E GRASA SI VULGARA, dar e cea mai DORITA femeie din lume (FOTO)

B1 B1,
E GRASA SI VULGARA, dar e cea mai DORITA femeie din lume (FOTO)

Fotomodelul Kate Upton a fost recent victima unor atacuri din partea unui site pro-anorexie. Acesta a criticat-o pe blonda dupa ce a aparut intr-o reclama la burgeri si a scris ca ar fi grasa. continuă pe B1

Cea mai mare biserica din lume, in pericol din cauza celor care urineaza la baza ei

Domul din Ulm, biserica evanghelica-luterana, situata in sudul Germaniei, este considerata cea mai inalta biserica din lume, depasind 160 de metri inatime. Cladirea s-a confruntat, de-a.

Cea mai relaxanta melodie din lume. Elimina stresul in doar cateva minute (VIDEO)

Weightless, piesa grupului Marconi Union, a fost declarata cea mai relaxanta melodie, in virtutea efectelor observate asupra a 40 de voluntari. Un studiu stiintific.

Brexitul a facut din Agentia Europeana a Medicamentului cea mai dorita agentie de reglementare din UE

Mai multe guverne europene sunt interesate sa gazduiasca Agentia Europeana a Medicamentului EMA) dupa votul britanicilor in favoarea iesirii din Uniunea Europeana UE), informeaza Bloomberg.

Faze tari: O americanca sustine ca o sticla plina cu sos era posedata si a atacat-o in locuinta ei;Vor sa se cunune pe cea mai inalta macara din lume;A fost la un pas de moarte dupa ce a fost muscat de o vietate iubita de toata lumea

S-a laudat pe internet ca are un corp cu 0% grasime, insa nu s-a asteptat la reactiile care au urmat. O americanca bodybuilder nu se astepta la. Facea sex in masina cu iubita lui, cand cineva a batut in geam. Si-a tras repede pantalonii pe el. Cand a vazut cine se uita la el, a inlemnit. Scene incredibile in China, unde un barbat a fost.

Imagine spectaculoasa: Cea mai mare si mai stralucitoare Superluna din ultimii 70 de ani (FOTO)

Eveniment astronomic inedit. Cea mai mare si mai stralucitoare luna din ultimii aproape 70 de ani poate fi urmarita pe cer luni seara. Superluna, asa cum a fost ea numita, poate fi vazuta la o dimensiune cu.

Samsung se extinde in tehnologia auto prin cea mai scumpa achizitie facuta vreodata

Samsung cumpara Harman International Industries, un furnizor american de piese auto, cel mai bine cunoscut de consumatori datorita diviziei audio Harman Kardon. Tranzactia se ridica la opt miliarde de dolari si este cea mai mare din istoria Samsung. Astfel, Samsung devine un jucator important in industria vehiculelor conectate si autonome, momentan dominata de Google, Apple [].

Imagini fierbinti: Cea mai frumoasa pescarita cu un succes la pescuit ce ar starni invidia oricarui amator

Michelle Clavette de 27 de ani este considerata cea mai atragatoare pescarita si a uimit retelele sociale cu imaginile sale sexy in care apare alaturi de capturile sale incredibil de mari, informeaza.

Super-Luna din 14 noiembrie, cea mai stralucitoare din ultimii 70 de ani: Cum sunt influentate zodiile

Cea mai mare Super-Luna din ultimii 70 de ani va straluci puternic pe cer in data de 14 noiembrie. Luna va ajunge cel mai aproape de Pamant, la o distanta de doar 356. 509 km fata de Terra,.

Cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani, vizibila in aceasta noapte. 2016 se va incheia cu trei Luni pline uriase

Cea mai mare Super Luna din ultimele sapte decenii va fi vizibila pe 14 noiembrie, iar anul 2016 se va incheia cu trei Luni pline uriase, consecutive, arata presa internationala.

FOTO + VIDEO: Luna se afla la cea mai mica distanta de Pamant din ultimii 70 de ani. Super Luna va fi vazuta pe cer, la inceputul saptamanii

Cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani se va vedea, luni, pe tot parcursul noptii. Faza de Luna Plina se produce luni, la ora 15. 54, potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )