Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cea mai mare biserica din lume, in pericol din cauza celor care urineaza la baza ei

B1 B1,
Cea mai mare biserica din lume, in pericol din cauza celor care urineaza la baza ei

Domul din Ulm, biserica evanghelica-luterana, situata in sudul Germaniei, este considerata cea mai inalta biserica din lume, depasind 160 de metri inatime. Cladirea s-a confruntat, de-a. continuă pe B1

Visul gigantului chinez Alibaba - Sa extinda la nivel global cea mai mare zi de shopping din lume

Cea mai mare zi de shopping online din lume este Ziua Celibatarilor din China - 11 noiembrie - iar succesul uluitor se datoreaza Alibaba, companie care incepe sa extinda evenimentul in afara Chinei. Jack Ma, fondatorul Alibaba, vrea ca peste un deceniu compania sa devina cea mai mare platforma mondiala de cumparaturi, cu un total de peste doua miliarde de useri. Extinderea la nivel international a marii sarbatori de shopping este insa complicata din cauza ca pietele din afara Chinei sunt diferite ca model de afaceri.

Dupa victoria prietenului Rusiei la presedintia SUA, Bursa de la Moscova a inregistrat cea mai mare crestere din ultimele luni

Donald Trump resusciteaza Bursa de la Moscova, Miercuri, dupa aflarea rezultatelor si in contextual in care se speculeaza o apropiere a SUA de administratia de la Kremlin, bursa a inregistrat cea.

Cea mai pasnica tara din lume: Locuitorii nu isi incuie casele niciodata, nu exista McDonalds si Starbucks, cazinourile au fost inchise si nu are autostrada ( FOTO)

Islanda, tara insulara nordica aflata intre Atlanticul de Nord si Oceanul Arctic s-a aflat sub suveranitate daneza pana in 1918. in ultima vreme, s-a facut remarcata prin echipa de.

Cea mai mare si mai stralucitoare Superluna din ultimii 70 de ani va aparea pe 14 noiembrie (FOTO)

Cea mai mare superluna din ultimii 70 de ani va straluci puternic pe cer pe data de 14 noiembrie. in fotografia facuta publica duminica, 13 iulie 2014, luna se inalta deasupra castelului.

Business report: Programele electorale - generalitati, minciuni si utopii; Un magistrat ia 41.000 de lei pe luna, cea mai mare pensie din Romania. Din cat a contribuit, ar merita doar 3.100 de lei; Locuintele din Romania ofera cele mai proaste conditii d

Magistrala corporatistilor Berceni-Pipera va fi extinsa catre nord in 2019-2022, daca vom primi bani de la UE. Compania de metrou deruleaza in prezent un proiect pentru.

O fabrica de confectii italiana a preluat cea mai mare parte a fostelor salariate de la o unitatea romanesca, intrata in faliment

Cea mai mare parte a fostelor angajate ale fabricii Confectia Targu Jiu, care si-a inchis portile in luna octombrie, dupa ce a dat faliment, au fost preluate si lucreaza in continuare intr-o noua unitate, care fost infiintata de un investitor italian.

VIDEO Cel mai mare graffiti din Bucuresti se realizeaza in Regie: Blocurile ar trebui sa fie un pic mai colorate fata de griul asta obositor

Cea mai mare pictura murala din Bucuresti va vea 18 metri inaltime acoperind in jur de 360 de metri patrati de desen. Proiectul va fi finalizat cel mai probabil pe 19 noiembrie, fiind realizat pe o cladire din Regie de catre cei de la Sweet Damage Crew.

Cel mai mare graffiti din Bucuresti, pe o cladire din Regie: Pictura are scopul de a infrumuseta orasul

Cel mai mare graffiti din Bucuresti va avea 18 metri inaltime si va acoperi 360 de metri patrati de desen. Proiectul a inceput deja si se va finaliza probabil, pe 19 noiembrie, acesta fiind realizat de.

Cea mai mare provocare a viitorului presedinte SUA - sa vindece ranile acestei campanii

Nascut in America, intr-o familie de romani, Radu Florescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din indus-tria locala de publicitate, considera ca alegerile prezindentiale din Statele Unite din acest an sunt cele mai importante, pe parcursul vietii sale.

China: Vanzarile au atins un record de peste 17 miliarde dolari in cea mai mare zi de cumparaturi online

De Singles Day, uriasa zi a cumparaturilor online organizata in China, vanzarile cumulate ale retailer-ilor de pe platforma Alibaba au ajuns la un record de 17,8 miliarde dolari. Sunt insa voci care contesta cifrele comunicate de Alibaba, iar estimarile analistilor indicau vanzari de 20 miliarde dolari. Peste 80% dintre comenzi au fost facute de pe mobil si, desi majoritatea covarsitoare au fost din China, per total au venit comenzi din 207 tari si teritorii.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )