Libnet.ro
UNICEF

22:30

P GRATUIT, kit de siguranta pentru toti constructorii!

Hotnews Hotnews,
 P GRATUIT, kit de siguranta pentru toti constructorii!

Ceresit sustine constructorii din toate santierele! Henkel, prin brandul Ceresit, isi doreste sa sustina activitatea constructorilor, avand ca prioritate siguranta muncii acestora. Ceresit este lider pe piata materialelor de constructii pentru finisari, cu o notorietate de 99% in randul specialistilor, conform studiilor efectuate. continuă pe Hotnews

Canotorii romani se antreneaza in conditii de siguranta pentru trei campionate europene

Dupa revenirea seniorilor din Lotul Roman de Canotaj la Complexul Sportiv National Snagov pe data de 15 mai, a venit acum si randul juniorilor. in momentul de fata, activitatea se desfasoara in mod normal la CSN Snagov Baza Noua), iar sportivii se pregatesc intens pentru viitoarele competitii.

Anunt deosebit de la Lidl pentru toti romanii. Ce trebuie sa stie clientii si nu numai

Lidl a venit cu o surpriza insemnata acum. Cererea pe care o inainteaza magazinul vizeaza toti romanii si lucrurile ar trebui sa se schimbe de acum. Lidl a anuntat ca se implica activ.

Avertisment de la Banca Transilvania pentru toti clientii care au cont sau card: Ai grija de banii tai

Banca Transilvania a lansat un avertisment deosebit de grav pentru clienti. Daca nu tii cont de aceste lucrui, risti sa ramai fara bani. BT a anuntat pentru clienti o lista de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )