Libnet.ro
UNICEF

21:15

Avertisment de la Banca Transilvania pentru toti clientii care au cont sau card: Ai grija de banii tai

Playtech Playtech,
Avertisment de la Banca Transilvania pentru toti clientii care au cont sau card: Ai grija de banii tai

Banca Transilvania a lansat un avertisment deosebit de grav pentru clienti. Daca nu tii cont de aceste lucrui, risti sa ramai fara bani. BT a anuntat pentru clienti o lista de. continuă pe Playtech

Anuntul DIGI |RCS-RDS pentru toti clientii: ce se intampla cu facturile trimise de operator

DIGI |RCS-RDS e unul dintre cei mai mari operatori telecom de la noi din tara. Si vine acum cu un anunt important pentru toti clientii din tara, unul referitor la facturi. Grupul Digi.

Anuntul ANAF pentru toti romanii care au card bancar. Chiar de astazi poti face acest lucru

ANAF a facut un anunt important pentru romani si cauta sa-si imbunatateasca serviciile oferite contribuabililor. Daca ai un card bancar, atunci aceasta solutie ar putea fi pentru.

Surpriza de proportii de la Digi |RCS-RDS pentru toti clientii. Costa doar 35 de lei

Diig |RCS-RDS are o oferta imbatabila in perioada asta. E vorba de internetul mobil, acolo unde a avut succes in ultimii ani, mai ales prin portare. Operatorul are o oferta speciala cand vine.

Hackerii cauta sa faca ravagii in institutiile din Romania: cum au loc atacurile in numele Postei Romane sau Banca Transilvania

Institutiile publice sunt amenintate de atacuri cibernetice in perioada asta. Hackerii se folosesc de institutii ca Posta Romana sau actioneaza in numele Banca Transilvania pentru a pune.

Microsoft repara ce a stricat in Windows 10, dar nu pentru toti utilizatorii: ce se intampla cu imprimantele

In urma cu aproximativ o saptamana, aflam modul dezastruos in care o actualizare de Windows 10 a pus pe butuci comunicarea PC-urilor cu majoritatea imprimantelor. intre timp, situatia s-a.

Presedintele a promulgat joi legea de modificare a Codului Muncii. Amenzile se vor acorda pentru fiecare angajat care depaseste numarul orelor suplimentare prevazute de lege

Legea de modificare a Codului Muncii care vizeaza sanctionarea cu amenda de la 1. 500 lei la 3. 000 lei in cazul orelor suplimentare prestate de angajati a fost promulgata joi de presedintele Klaus Iohannis, arata un comunicat al Presedintiei. Principala modificare vizeaza faptul ca amenzile se vor acorda pentru fiecare angajat care depaseste numarul orelor suplimentare prevazute de lege, fata de situatia prezenta in care amenda era acordata angajatorului, indiferent de numarul angajatilor care lucreaza peste program mai mult decat permite legea. Noua lege intra in aplicare la 3 zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

Andrei Stefanescu, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea lui de sanatate

Dupa Marcel Pavel si Ozana Barabancea, un al membru al show-ului Te cunosc de undeva a fost infectat cu noul coronavirus. Andrei Stefanesc a fost testat pozitiv pentru COVID-19, informeaza.

Andreea Balan, testata pentru noul coronavirus. Care este starea de sanatate a juratei de la Te cunosc de undeva

Concurent in urmatorul sezon Te cunosc de undeva, Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar ulterior toate vedetele participante la show-ul de talente de la Antena 1 au fost nevoite sa se testeze.

Lovitura pentru pensionari! Pensiile care vor fi impozitate cu 85%

Proiectul de lege privind impozitarea pensiilor a trecut de camera decizionala si in cinci zile va ajunge la Cotroceni, pe masa presedintelui, pentru a fi promulgat. Cel mai probabil, legea va fi contestata la Curtea Constitutionala.

CORONAVIRUS |Noile reguli pentru anul scolar care va incepe in toamna: Cel mult 15 elevi in clase, care vor sta maximum patru ore la cursuri. Prin rotatie, se continua si invatamantul online

Epidemia de coronavirus schimba radical felul in care se va desfasura anul scolar 2020-2021. Elevii ar urma sa se intoarca in banci, indepand din 14 septembrie, insa intreaga activitate scolara se va.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )