Libnet.ro
UNICEF

19:00

Graul romanesc, respins de cel mai mare importator din lume din cauza infestarii cu o ciuperca fitoparazitara

B1 B1,
Graul romanesc, respins de cel mai mare importator din lume din cauza infestarii cu o ciuperca fitoparazitara

Egiptul a respins o incarcatura de 63. 000 de tone de grau romanesc. Se pare ca recolta continea urme de infestare cu cornul secarei. Cel mai mare importator de grau din lume are. continuă pe B1

Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Productia industriala din Germania a consemnat, in luna iulie, cea mai mare scadere din ultimii doi ani, afectata de declinul comertului global.

Cel mai mare trader roman de cereale: Cu Dunarea care ne curge la picioare, in fiecare an vorbim de seceta

Analiza la rece! Cel mai mare trader roman de cereale analizeaza piata granelor autohtonem. Mihai Anghel, marele producator in agricultura din Romania, considera ca nu se.

S-au casatorit si au facut un copil. Un baiat care pe atunci n-avea cascheta. Cam asa am aparut. Marian Godina, cel mai iubit politist din Romania, sarbatorit la aniversarea de 30 de ani

Cel mai cunoscut politist din Romania implineste miercuri 30 de ani. intr-un an, de cand a devenit cunoscut datorita povestirilor sale amuzante de la serviciu, politistul a reusit sa.

Cel mai bogat om din India vrea sa ofere Internet 4G gratuit pentru un miliard de oameni

Cel mai bogat om din India investeste 20 de miliarde de dolari intr-o companie de telefonie mobila care ar putea aduce internet de mare viteza in casele a sute de milioane de persoane.

inot in mare, ciclism, alergare. Cel mai mare concurs de triatlon din Est si Balcani are loc la Mamaia

Mamaia devine statiunea triatlonului romanesc, unde se va desfasura sambata, 10 septembrie, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est si Balcani - TriChallenge Mamaia 2016.

Razer Blade Stealth primeste cel mai important upgrade din ultimii ani

Foarte apropiate ca design de MacBook-uri, laptopurile Razer sunt unele dintre cele performante PC-uri portabile, iar acum, Razer Blade Stealth tocmai a beneficiat de un upgrade semnificativ. Din motiv greu de inteles, sistemele portabile Razer nu se comercializeaza in fiecare colt al mapamondului. Daca va straduiti insa un pic, aveti toate motivele sa puneti mana [].

Aparatura medicala de ultima generatie pentru cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Un RMN, in valoare de 7,5 milioane lei, cea mai importanta achizitie

Activitatea celui mai mare spital de urgenta din Baragan are toate sansele sa devina performanta si sa atraga medici tineri printr-o investitie a Consiliului Judetean in aparatura ultramoderna. Autoritatile vor directiona peste un milion de lei din excedentul rezultat la incheierea exercitiului bugetar 2015 pentru a dota unitatea medicala.

Cele mai ciudate recorduri Guinness World Records 2017: tanara cu barba, cea mai tatuata pensionara sauomul cu cea mai mare gura din lume FOTO

Editia Guinness World Records 2017 contine cele mai fabuloase recorduri, dupa cum spune Craig Glenday, redactoruL sef al publicatiei. Printre noutatile acestui an se numara cea mai lunga pisica, cea mai mare gura din lume sau cea mai tanara femeie cu barba.

Fresenius preia cea mai mare retea de spitale private din Spania

Fresenius SE, cel mai mare furnizor european listat de servicii si produse medicale, preia IDC Salud Holding S. , un grup de spitale din Spania, pe 5,76 miliarde de euro 6,42 miliarde de dolari), aceasta fiind cea mai mare achizitie pe care o realizeaza compania germana in conditiile in care vrea sa-si extinda reteaua la nivelul intregii Europe.

Cea mai mare comanda din ultimii 15 ani pentru santierul naval din Braila. Opt nave de mare capacitate vor fi livrate in Kazakhstan

Santierul naval Vard Braila a dat, marti, 6 septembrie, startul celei mai mari comenzi primite in ultimii 15 ani. Nu mai putin de opt nave de mare capacitate va trebui sa livreze santierul brailean, in urmatorii doi ani, unor beneficiari care le vor folosi la transportul unor utilaje din domeniul petrolier, pe Marea Caspica si pe un fluviu de pe teritoriul Kazakhstanului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )