Libnet.ro
UNICEF

14:00

Aparatura medicala de ultima generatie pentru cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Un RMN, in valoare de 7,5 milioane lei, cea mai importanta achizitie

Adevărul Adevărul,
Aparatura medicala de ultima generatie pentru cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Un RMN, in valoare de 7,5 milioane lei, cea mai importanta achizitie

Activitatea celui mai mare spital de urgenta din Baragan are toate sansele sa devina performanta si sa atraga medici tineri printr-o investitie a Consiliului Judetean in aparatura ultramoderna. Autoritatile vor directiona peste un milion de lei din excedentul rezultat la incheierea exercitiului bugetar 2015 pentru a dota unitatea medicala. continuă pe Adevărul

Cum s-au distrat romanii, in statiunile montane, in acest weekend. Sinaia Forever, cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale si dulciuri alese (VIDEO)

Romanii s-au distrat pe cinste in statiunile montane! Mai ales ca la Sinaia este cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale, dulciuri alese si spectacole in aer liber. De toate.

Secretarul general al NATO: Rusia este cel mai mare vecin si NU ii putem inchide usa! (VIDEO)

Rusia este cel mai mare vecin al NATO si NU ii putem inchide usa!. Este afirmatia socanta a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg. Acesta, impreuna cu ministrul german de.

FOTO. Cum arata cel mai mare PARC de distractii acoperit din lume, care a costat un MILIARD de dolari

IMG Worlds of Adventure, un parc de distractii care a costat peste 1 miliard de dolari si a necesitat trei ani pentru realizare, si-a deschis portile.

Stoltenberg: Rusia este cel mai mare vecin al NATO si nu ii putem inchide usa

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, si ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, au insistat vineri asupra necesitatii continuarii dialogului cu Rusia, pentru asigurarea securitatii comune, transmite agentia EFE, preluata de Agerpres.

Cel mai lung pod din sticla, inchis la 13 zile de la inaugurare. Ce motiv au invocat oficialii (VIDEO)

La 13 zile de la inaugurare, cel mai mare si mai lung pod din lume construit in China a fost inchis. Oficialii au explicat ca podul a avut un numar limitat de vizitatori, aproximativ 8. 000 de oameni.

Copilul roman de geniu: are IQ mai mare decat cel mai cunoscut savant din lume

Mihail Iulian Barascu este un adolescent de 14 ani din Craiova. in urma testelor Mensa, s-a constat ca are coeficientul de inteligenta mai mare decat al lui Stephen Hawking, relateaza publicatia.

China a inchis cel mai lung pod de sticla din lume, la scurt timp dupa inaugurare. Ce au descoperit constructorii

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume, aflat la Zhangjiajie, in provincia Hunan din China, a fost inchis temporar, care urmare a afluxului foarte mare de turisti de dupa inaugurarea din.

Afacerea Cumintenia Pamantului, dezvaluiri incendiare. Care a fost cea mai mare oferta pentru sculptura

Pe masura ce se apropie data limita a strangerii de fonduri pentru Cumintenia pamantului, rumoarea este tot mai mare. Specialisti, jurnalisti, analisti isi pun tot mai multe.

Cea mai mare indemnizatie pentru mame ajunge la 35.000 de euro. O treime din bugetul alocat este consumat de numai 0,17% dintre beneficiari

O treime din bugetul alocat pentru plata indemnizatiilor catre mame este consumatde doar 0,17% dintre beneficiari, adica de 242 de persoane din cele aproape 143. Cea mai mare indemnizatie lunara ajunge la.

Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului este incasata de un parinte din Sibiu: 35.750 de euro pe luna

Cea mai mare indemniatie pentru cresterea si ingrijirea copilului incasata in prezent de un parinte se ridica la 159. 084 de lei 35. 750 de euro) pe luna si revine unei persoane care a realizat un venit mediu lunar de 187. 158 de lei 42. 058 de euro) ca membru asociat sau persoana fizica autorizata sa desfasoare o activitate independenta, potrivit datelor publicate de Ministerul Muncii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )