Libnet.ro
UNICEF

22:31

Grav accident de circulatie in Brasov: 4 oameni au murit dupa ce patru masini s-au ciocnit pe DN 11

Hotnews Hotnews,
 Grav accident de circulatie in Brasov: 4 oameni au murit dupa ce patru masini s-au ciocnit pe DN 11

Un grav accident de circulatie s-a produs, sambata, pe Drumul National 11, la intrarea in localitatea Harman, judetul Brasov, fiind implicate patru autoturisme, relateaza News. ro. Patru oameni au murit in urma accidentului. continuă pe Hotnews

Grav accident de circulatie in Brasov: Trei persoane au murit si una este in stop cardio-respirator, dupa ce patru masini s-au ciocnit pe DN 11

Un grav accident de circulatie s-a produs, sambata, pe Drumul National 11, la intrarea in localitatea Harman, judetul Brasov, fiind implicate patru autoturisme, relateaza News. ro. Doi adulti si un copil au murit, iar o alta persoana este resuscitatta la fata locului.

Grav accident de circulatie in Brasov: Patru morti, dupa ce patru masini s-au ciocnit

Un grav accident de circulatie s-a produs, sambata, pe Drumul National 11, la intrarea in localitatea Harman, judetul Brasov, fiind implicate patru autoturisme. Doi adulti si un copil au murit,.

Care a fost cel mai grav accident rutier din istoria Romaniei

Accidentele rutiere sunt la ordinea zilei mai ales pe soselele din Romania acolo unde drumurile proaste si soferii teribilisti formeaza combinatia perfecta. Desi sute de oameni mor anual pe strazile din Romania, in cel mai grav accident din istoria tarii au fost implicati 83 de oameni. Povestea celui mai grav accident care s-a petrecut vreodata [].

FOTO Grav accident feroviar in Vaslui. Un autoturism a fost lovit de tren la Gara Rosiesti: 3 persoane incarcerate

Un grav accident feroviar s-a produs vineri, 15 decembrie, in judetul Vaslui, la trecerea de nivel de cale ferata din localitatea Gara Rosiesti.

Accident grav in Franta: Patru copii au murit dupa ce un autobuz scolar s-a ciocnit cu un tren

Patru adolescenti si-au pierdut viata, iar alti sapte au fost raniti grav dupa ce un autobuz scolar si un tren s-au ciocnit, joi, in apropierea orasului Perpignan, in sud-vestul Frantei, a anuntat Ministerul de Interne francez, transmite Reuters.

ALERTA iN FRANTA! Cel putin patru copii au murit dupa ce un tren a lovit un autobuz scolar

Un tren s-a ciocnit cu un autobuz scolar in Milles, Franta, joi dupa-amiaza, cel putin patru persoane fiind ucise si sapte raniti grav in randul pasagerilor din autobuzul scolar. Exista,.

A incercat sa-si dea jos unghiile false, cand s-a taiat cu una dintre ele. Dupa patru saptamani... Doamne, e cumplit!

A incercat sa-si dea jos unghiile false, cand s-a taiat intr-una dintre ele. Nu a acordat atentie, insa peste patru saptamani, Cherie Newman din Kent, mama a patru copii, a trait un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )