Libnet.ro
UNICEF

15:00

Care a fost cel mai grav accident rutier din istoria Romaniei

Playtech Playtech,
Care a fost cel mai grav accident rutier din istoria Romaniei

Accidentele rutiere sunt la ordinea zilei mai ales pe soselele din Romania acolo unde drumurile proaste si soferii teribilisti formeaza combinatia perfecta. Desi sute de oameni mor anual pe strazile din Romania, in cel mai grav accident din istoria tarii au fost implicati 83 de oameni. Povestea celui mai grav accident care s-a petrecut vreodata []. continuă pe Playtech

2017 se va incheia, probabil, cu cel mai mare deficit comercial din istoria tarii

Anul 2017 probabil ca se va incheia cu cel mai mare deficit comercial din istoria tarii noastre, de 12 miliarde euro, estimeaza Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR).

Michael Jordan, cel mai bine platit sportiv din toate timpurile

Revista americana Forbes a publicat un clasament al celor mai bine platiti sportivi din toate timpurile, iar ierarhia este dominata de Michael Jordan. Fost star in NBA, Jordan are o avere estimata la aproximativ 1,85 miliarde de dolari.

Care au fost cei mai buni angajatori in 2017

Si in 2017, angajatii romani au evaluat companiile pentru care lucreaza. Cei mai multi dintre ei evalueaza mediul de lucru, managementul si ofertele salariale. Care este cel mai apreciat angajator al anului?.

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, implicat intr-un accident rutier

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a fost implicat intr-un grav accident rutier marti dimineata, in timp ce se indrepta spre serviciu. Barbatul conducea.

Doua persoane ranite intr-un accident rutier pe autostrada Sibiu - Deva. Un TIR a lovit o masina care trasa marcaje rutiere

Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut vineri dimineata pe autostrada A1 Sebes-Deva, in zona Pianu. Din primele date, au fost implicate trei masini.

Doliu in lumea fotbalului. A murit fotbalistul care a facut cel mai dur fault de la Cupa Mondiala

Benjamin Massing s-a stins din viata la varsta de 55 de ani. El era cunoscut drept jucatorul care a facut cel mai dur fault de la un campionat mondial. Acesta a murit la Edea, Camerun. Benjamin.

O femeie care ar fi amenintat cu cutitul mai multe tinere in autobuze din Ploiesti este audiata de politie

O femeie ar fi amenintat mai multe persoane in mijloacele de transport in comun din Ploiesti, avand un comportament agresiv, scrie cotidianul local Observatorul Prahovean. Femeia era audiata de politisti in cursul serii.

Accident rutier grav produs de o tanara: a intrat cu masina in gardul de caramida al unei case

Un accident rutier a avut loc marti dimineata, pe raza localitatii Balata. O femeie de 30 de ani a fost ranita si incarcerata.

FOTO Grav accident feroviar in Vaslui. Un autoturism a fost lovit de tren la Gara Rosiesti: 3 persoane incarcerate

Un grav accident feroviar s-a produs vineri, 15 decembrie, in judetul Vaslui, la trecerea de nivel de cale ferata din localitatea Gara Rosiesti.

LIDER PSD implicat intr-un ACCIDENT RUTIER! S-a intamplat in timp ce mergea spre serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a fost implicat marti dimineata, in timp ce mergea spre serviciu, intr-un accident rutier. Accidentul a avut loc in satul Can.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )