Libnet.ro
UNICEF

09:01

Grav accident de circulatie in Salaj. Cinci persoane au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Grav accident de circulatie in Salaj. Cinci persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie a avut loc pe soseaua dintre localitatile Criseni si Zalau, rezultand. continuă pe România Liberă

Grav accident naval in Tulcea! A fost declansat Planul Rosu de Interventie

Un grav accident naval a avul loc, marti seara, in localitatea Murighiol, din Tulcea. Doua ambarcatiuni cu persoane s-au ciocnit. Pana la acest moment, 2 persoane ar fi grav ranite. La nivelul judetului fost activat Planul Rosu de Interventie. Accidentul s-ar fi produs din cauza unui navigator baut.

UPDATE Doua ambarcatiuni cu turisti, implicate intr-un accident la Murighiol Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident naval in care au fost implicate doua ambarcatiuni, marti seara, in zona localitatii Murighiol din judetul Tulcea. in cele doua ambarcatiuni se aflau 13 persoane, iar autoritatile au activat planul rosu de salvare.

Tulcea: Accident naval intre doua ambarcatiuni cu turisti. 3 persoane au fost ranite grav (VIDEO)

Doua ambarcatiuni cu turisti s-au ciocnit mari seara, in in zona localitatii Murighiol, judetul Tulcea. Dintre cele aproximativ 13 persoane implicate, trei au fost ranite grav in accidentul naval, iar pentru.

Accident naval in Tulcea. Planul rosu a fost activat. 13 persoane au fost ranite

Accident naval in Tulcea! Localnicii s-au temut din cauza incidentului. Planul rosu a fost activat in urma ranirii a 13 persoane care au fost implicate in tragicul eveniment. Accident naval in Tulcea. S-a activat planul rosu 13 persoane au fost ranite in urma unui accident naval care a avut loc in Tulcea. Evenimentul s-a produs .

Alte cinci persoane, rapuse de COVID-19 in R. Moldova

Inca cinci persoane au fost rapuse de COVID-19 in dimineata zilei de luni, 27 iulie. Este vorba despre o femeie de 55 de ani din Balti, o femeie de 64 de ani din Orhei, o femeie de 68 de ani din Chisinau, o femeie de 70 de ani din Ungheni si un barbat de 80 de ani din Anenii Noi.

FOTO VIDEO Impact frontal pe centura orasului Alba Iulia. Cinci persoane, intre care un minor, au ajuns la spital

Sapte persoane au fost implicate intr-un accident rutier grav petrecut luni noaptea pe soseaua de centura a orasului Alba Iulia.

Accident extrem de grav in Capitala. Un om a fost omorat pe trecerea de pietoni, iar alti doi se afla in stare grava

Un grav accident rutier s-a produs in cursul serii de miercuri pe bulevardul Iuliu Maniu, din sectorul 6 al Capitalei. in urma impactului violent, un pieton a murit, iar alti doi au fost raniti. Soferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest. Cum s-a produs nenorocirea Potrivit primelor informatii, accidentul a fost produs de soferul .

Grav accident naval la Murighiol. Autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie

Autoritatile din judetul Tulcea au activat Planul Rosu de Interventie in cazul unui accident naval i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )