Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAV ACCIDENT la metroul din Milano! Cel putin 17 VICTIME! Imagini SOCANTE de pe camerele de supraveghere(VIDEO)

B1 B1,
GRAV ACCIDENT la metroul din Milano! Cel putin 17 VICTIME! Imagini SOCANTE de pe camerele de supraveghere(VIDEO)

Un accident s-a produs, joi, la metroul din Milano. Cel putin 17 persoane au fost ranite dupa ce un tren a franat brusc, in apropierea statiei Uruguay din orasul italian, informeaza La. continuă pe B1

VIDEO Italia: Cel putin 17 persoane au fost ranite la metroul din Milano, din cauza unei presupuse intentii sinucigase

Cel putin 17 persoane au fost ranite in Milano, dupa ce un metrou a franat brusc, dupa ce alimentarea cu electricitate a fost oprita, scrie La Repubblica. Potrivit cotidianului, alimentarea a fost oprita in contextul in care camerele de supraveghere au surprins o femeie care intra in tunel cu presupuse intentii sinucigase.

Germania: Cel putin 40 de raniti, cei mai multi copii, dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit frontal

Cel putin 40 de persoane, cei mai multi copii, au fost ranite dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit in regiunea Bavaria din Germania, relateaza AFP, citand politia.

Coreea de Nord nu renunta la BOMBA ATOMICA. SUA: Cel putin 13 baze cu sisteme balistice, in functiune

Coreea de Nord nu renunta la bomba atomica. SUA sustine ca Phenianul nu a oprit functionarea in cel putin 13 baze de sisteme balistice, in pofida negocierilor dintre Donald Trump si Kim Jong-Un. Joseph.

Adevarul despre banane pe care nimeni nu ti l-a spus. Contin cel putin 12 E-uri!

Un chimist australian a demonstrat ca si alimentele bio contin coloranti si conservanti. Potrivit lui James Kennedy, bananele contin, in starea lor naturala, cel putin 12 E-uri. Este vorba despre.

Fortele israeliene au ucis cel putin sase palestinieni n Fsia Gaza/ Conflictul este pe cale sa reizbucneasca

Fortele israeliene au ucis cel putin sase palestinieni in Fasia Gaza duminica intr-un raid sub acoperire care a vizat un comandament al gruparii Hamas, iar mai multe atacuri anti-aeriene au asigurat intoarcerea trupelor in Israel cu masina, a anuntat Hamas, relateaza Reuters, potrivit Mediafax.

GRAV accident rutier in Dolj! Intervine elicopterul SMURD. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dupa-amiaza, pe raza comunei Varvoru de Jos, judetul Dolj, cinci persoane fiind ranite, dintre care doua sunt in stare de inconstienta. Soferul masinii in care se aflau .

GRAV accident rutier in Dolj! A intervenit elicopterul SMURD. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

UPDATE : Doua persoane si-au pierdut viata in accident, iar alte trei persoane au fost ranite si transportate la spital. in urma accidentului rutier, doua persoane au decedat si trei au fost transportate.

Ai cel putin o abilitate psihica. Afla cum sa o identifici si cum sa o folosesti

Multi oameni au o anumita abilitate psihica in interiorul lor. Miros clar - Mirosi adesea lucruri care nu sunt acolo?Aceste mirosuri din medii indepartate iti pot oferi indicii, mesaje si.

Samsung vrea sa lanseze telefonul cu ecran pliant n prima parte din 2019 si si propune sa produca cel putin un milion de bucati - presa

Samsung a prezentat saptamana trecuta prototipul telefonului care se poate impaturi si versiunea de serie ar putea fi lansata in primul semestru din 2019, obiectivul companiei fiind sa produca mai mult de un milion de exemplare/an, scrie publicatia Yonhap News, citata de Bloomberg. Presa a scris pe larg despre prototip, insa persista misterul fiindca telefonul a fost prezentat timp de numai 45 de secunde pe scena si nu a putut fi butonat de nimeni dintre cei prezenti la conferinta dezvoltatorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )