Libnet.ro
UNICEF

12:30

Germania: Cel putin 40 de raniti, cei mai multi copii, dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit frontal

Hotnews Hotnews,
 Germania: Cel putin 40 de raniti, cei mai multi copii, dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit frontal

Cel putin 40 de persoane, cei mai multi copii, au fost ranite dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit in regiunea Bavaria din Germania, relateaza AFP, citand politia. continuă pe Hotnews

Barcelona plateste cei mai multi bani pe salariile jucatorilor. Messi e campion!

FC Barcelona este clubul care plateste cei mai multi bani pentru salariile jucatorilor din intreg fotbalul mondial.

Coreea de Nord nu renunta la BOMBA ATOMICA. SUA: Cel putin 13 baze cu sisteme balistice, in functiune

Coreea de Nord nu renunta la bomba atomica. SUA sustine ca Phenianul nu a oprit functionarea in cel putin 13 baze de sisteme balistice, in pofida negocierilor dintre Donald Trump si Kim Jong-Un. Joseph.

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, previziuni pentru anul 2019. imbracata in negru, o armata vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, Alois Irlmaier, devenit celebru pentru ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a prezis cu exactitate locurile care urmau a fi bombardate in Germania si.

Cuplu BOMBA in Dallas, dupa 40 de ani! Doi dintre cei mai indragiti actori, surprinsi impreuna: E impreuna cu sotia celui mai mare rival (FOTO)

Unii dintre cei mai iubti actori de catre publicul roman formeaza un cuplu si in viata de zi cu zi. Sue Ellen si Bobby din Dallas au transformat frumoasa prietenie de pe platourile de filmare intr-o relatie .

Fortele israeliene au ucis cel putin sase palestinieni n Fsia Gaza/ Conflictul este pe cale sa reizbucneasca

Fortele israeliene au ucis cel putin sase palestinieni in Fasia Gaza duminica intr-un raid sub acoperire care a vizat un comandament al gruparii Hamas, iar mai multe atacuri anti-aeriene au asigurat intoarcerea trupelor in Israel cu masina, a anuntat Hamas, relateaza Reuters, potrivit Mediafax.

Bancul zilei: Unde sunt cei mai tari rockeri: SUA vs Rusia

Rockerii americani scriu rockerilor rusi, o scrisoare de raspuns la una mai veche:Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi, pe care nu i-am mai dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si cele mai murdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile. si ca sa va aratam ca suntem rockeri adevarati, ne.

GRAV ACCIDENT la metroul din Milano! Cel putin 17 VICTIME! Imagini SOCANTE de pe camerele de supraveghere(VIDEO)

Un accident s-a produs, joi, la metroul din Milano. Cel putin 17 persoane au fost ranite dupa ce un tren a franat brusc, in apropierea statiei Uruguay din orasul italian, informeaza La.

VIDEO Italia: Cel putin 17 persoane au fost ranite la metroul din Milano, din cauza unei presupuse intentii sinucigase

Cel putin 17 persoane au fost ranite in Milano, dupa ce un metrou a franat brusc, dupa ce alimentarea cu electricitate a fost oprita, scrie La Repubblica. Potrivit cotidianului, alimentarea a fost oprita in contextul in care camerele de supraveghere au surprins o femeie care intra in tunel cu presupuse intentii sinucigase.

Adevarul despre banane pe care nimeni nu ti l-a spus. Contin cel putin 12 E-uri!

Un chimist australian a demonstrat ca si alimentele bio contin coloranti si conservanti. Potrivit lui James Kennedy, bananele contin, in starea lor naturala, cel putin 12 E-uri. Este vorba despre.

Gabriel Resources vrea MAI MULTI BANI de la statul roman, dupa blocarea proiectului de la Rosia Montana. Ce pretentii financiare au, mai nou, canadienii

Desi initial estimase ca a fost pagubita cu 4,4 miliarde de dolari prin blocarea proiectului minier aurifer de la Rosia Montana, compania canadiana Gabriel Resources s-a razgandit si cere acum mai multi bani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )