Libnet.ro
UNICEF

17:00

Grav accident in Piata Romana din Capitala: Doi oameni au murit si alti zece au fost raniti (VIDEO)

B1 B1,
Grav accident in Piata Romana din Capitala: Doi oameni au murit si alti zece au fost raniti (VIDEO)

Un grav accident rutier s-a produs duminica dupa-amiaza, in jurul orei 13. 30, in Piata Romana din Capitala. Doua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului, iar alte zece au fost ranite, fiind. continuă pe B1

Accident grav in Piata Romana. Doi morti si sase raniti

Un accident grav s-a produs in Piata Romana din Capitala, doua persoane pierzandu-si viata.

UPDATE Bucuresti: Accident rutier in Piata Romana, soldat cu 2 morti si 3 raniti

Doua persoane au murit si alte cel putin sase au fost ranite, intre care si un copil, dupa ce trei masini s-au ciocnit, in Piata Romana din Capitala, una dintre victime fiind in stare foarte grava, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

ACCIDENT RUTIER in centrul Capitalei soldat cu doi morti si cel putin sase raniti. Circulatia in zona Piata Romana a fost restrictionata

Doua persoane au murit si alte cel putin sase persoane au fost ranite, intre care si un copil, dupa ce trei masini s-au ciocnit, in Piata Romana din Capitala. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucure.

Grav accident in judetul Bacau: Un politist si doua tinere au murit, iar alti cinci oameni au fost raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit

Grav accident in judetul Bacau, in noaptea de sambata spre duminica. Un politist si doua tinere au murit, iar alti 5 oameni au fost raniti si transportati de urgenta la spital. Politistul, in varsta.

Viceprimarul din Ziduri si-a pierdut fiica, in varsta de 19 ani, intr-un grav accident rutier

Un grav accident rutier s-a produs in aceasta dimineata, in jurul orei 06. 00, pe DJ 203 A, drumul care leaga satul Valea Ramnicului de comuna Ziduri. in evenimentul rutier a fost implicata toata familia viceprimarului comunei Ziduri, Marian Geangos. Acesta a implinit ieri varsta de 45 de ani.

Un barbat fara adapost a fost calcat de tramvai in cartierul Rahova, din Capitala

Un barbat de aproximativ 40 de ani a fost calcat de tramvai, sambata dupa-amiaza, in cartierul Rahova din Capitala, fiind transportat la Spitalul Universitar, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de.

Un barbat a fost calcat de tramvai in cartierul Rahova din Capitala

Un barbat de aproximativ 40 de ani a fost calcat de tramvai, sambata dupa-amiaza, in cartierul Rahova din Capitala, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

Operatie rara la spitalul Marie Curie din Capitala. Doctorii au separat o pereche de gemeni siamezi

Interventie chirugicala rara la spitalul Marie Curie din Capitala. Doctorii au separat o pereche de gemeni siamezi. Operatia a fost extrem de dificila pentru ca unul dintre copii nu era dezvoltat suficient. Cea.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )