Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE Bucuresti: Accident rutier in Piata Romana, soldat cu 2 morti si 3 raniti

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Bucuresti: Accident rutier in Piata Romana, soldat cu 2 morti si 3 raniti

Doua persoane au murit si alte cel putin sase au fost ranite, intre care si un copil, dupa ce trei masini s-au ciocnit, in Piata Romana din Capitala, una dintre victime fiind in stare foarte grava, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile. continuă pe Hotnews

ACCIDENT RUTIER in centrul Capitalei soldat cu doi morti si cel putin sase raniti. Circulatia in zona Piata Romana a fost restrictionata

Doua persoane au murit si alte cel putin sase persoane au fost ranite, intre care si un copil, dupa ce trei masini s-au ciocnit, in Piata Romana din Capitala. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucure.

Accident grav in Piata Romana. Doi morti si sase raniti

Un accident grav s-a produs in Piata Romana din Capitala, doua persoane pierzandu-si viata.

Viceprimarul din Ziduri si-a pierdut fiica, in varsta de 19 ani, intr-un grav accident rutier

Un grav accident rutier s-a produs in aceasta dimineata, in jurul orei 06. 00, pe DJ 203 A, drumul care leaga satul Valea Ramnicului de comuna Ziduri. in evenimentul rutier a fost implicata toata familia viceprimarului comunei Ziduri, Marian Geangos. Acesta a implinit ieri varsta de 45 de ani.

Accident rutier grav: O persoana a murit si alte trei au fost ranite dupa ce doua masini s-au izbit frontal

O persoana a murit si alte persoane trei au fost ranite, vineri, in urma unui accident rutier grav care s-a produs in judetul Bacau. in accident au fost implicate doua masini, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a izbit cu puterea de o alta masina care circula regulamentar.

Accident rutier in Buzau: Fiica viceprimarului comunei Ziduri a murit, iar ar parintii si fratele ei au fost raniti

Fiica viceprimarului din comuna buzoiana Ziduri a decedat, iar parintii si fratele ei au fost raniti, duminica, in urma unui accident rutier, informeaza Mediafax. Masina in care acestia se aflau s-a.

Grav accident in Piata Romana din Capitala: Doi oameni au murit si alti zece au fost raniti (VIDEO)

Un grav accident rutier s-a produs duminica dupa-amiaza, in jurul orei 13. 30, in Piata Romana din Capitala. Doua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului, iar alte zece au fost ranite, fiind.

Fostul viceprimar al comunei Simand, mort intr-un accident rutier. Alte patru persoane au fost ranite

Un cumplit accident de circulatie a avut loc, in cursul diminetii de duminica in comuna aradeana Simand. Minodor Anghelescu, fost viceprimar al comunei Simand a decedat pe loc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2568 seconds )