Libnet.ro
UNICEF

19:00

Grav accident rutier pe DJ 254. O caruta a fost spulberata de o masina, iar o persoana a suferit multiple traumatisme

Adevărul Adevărul,
Grav accident rutier pe DJ 254. O caruta a fost spulberata de o masina, iar o persoana a suferit multiple traumatisme

Potop de accidente rutiere in care au fost implicate atelaje. in doar o saptamana, trei carute au fost acrosate de autovehicule, trei persoane fiind grav ranite in urma evenimentelor rutiere. continuă pe Adevărul

Autospeciala SMURD, implicata intr-un accident rutier. Paramedicii de pe salvare au fost transportati la spital

O autospeciala SMURD a fost implicata, marti, intr-un accident rutier de pe calea Dudesti din Bucuresti. Trei autovehicule au fost lovite, printre care si masina de salvare si trei persoane, doi paramedici si soferul autospecialei, au fost ranite.

GRAV accident rutier in Iasi! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, intre localitatile Baltati si Targu Frumos din judetul Iasi.

Accident rutier pe Defileul Jiului. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier, in care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc, duminica dimineata, in zona localitatii Bumbesti-Jiu, judetul Gorj.

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in Chisinau. Unul dintre soferi ar fi trecut pe rosu

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs pe soseaua Hancesti din Chisinau, in apropierea Autogarii de Sud, scrie Publika. md.

GRAV accident rutier pe Transfagarasan! S-au prabusit cu masina de la o inaltime de 40 de metri (VIDEO)

Patru tineri si-au vazut moartea cu ochii, duminica! SOC SI GROAZA LA MORMANTUL LUI RAZVAN CIOBANU! FANII SI-AU FACUT CRUCE CAND AU VAZUT! ASTA DA APARITIE Mai precis, acestia se aflau intr-o.

Accident rutier grav in Iasi: Patru morti si doi raniti, dupa impactul dintre doua masini

Patru persoane au murit si doua au fost ranite dupa impactul dintre doua masini care a avut loc, duminica, intre localitatile Baltati si Targu Frumos din judetul Iasi, transmite Mediafax.

Accident rutier cumplit pe DN25. Un TIR si o duba de marfa s-au izbit frontal

Coliziunea s-a produs marti dimineata, in jurul orei 6,30, pe raza localitatii Branistea din judetul Galati. Potrivit primelor concluzii ale anchetei, vinovat ar fi fost soferul dubei, care a facut o depasire neregulamentara. Trei persoane au fost ranite grav in urma impactului.

Tanar de 22 de ani, mort intr-un accident rutier. Masia s-a oprit pe camp

Accidentul rutier s-a produs in dimineata zilei de luni, 7 octombrie. Masina condusa de un tanar de 22 de ani s-a oprit pe un camp, dupa ce s-a izbit si de un stalp.

Grav accident provocat de un PREOT BEAT. Martorii spun ca slujitorul Domnului conducea in chiloti... (FOTO)

O femeie in varsta de 25 de ani a fost grav ranita intr-un accident care a avut loc, luni seara, in comuna prahoveana Valea Calugareasca. Accidentul ar fi fost provocat de un sofer in varsta de 58 de.

Un preot beat, cu o alcoolemie de 1.05, a provocat un grav accident in Prahova. Martorii spun ca omul bisericii conducea in chiloti

O femeie in varsta de 25 de ani a fost grav ranita intr-un accident care a avut loc, luni seara, in comuna prahoveana Valea Calugareasca. Accidentul ar fi fost provocat de un sofer in varsta de 58 de ani, baut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2667 seconds )