Libnet.ro
UNICEF

18:45

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in Chisinau. Unul dintre soferi ar fi trecut pe rosu

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in Chisinau. Unul dintre soferi ar fi trecut pe rosu

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs pe soseaua Hancesti din Chisinau, in apropierea Autogarii de Sud, scrie Publika. md. continuă pe Adevărul

Accident cumplit in Timis. Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit puternic de un copac

Doua persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier petrecut pe DN 6, Timisoara Sannicolau Mare. Un grav accident de circulatie a avut loc sambata seara pe drumul care leaga.

Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs langa Ramnicu Sarat, cu trei masini implicate

Traficul auto a fost restrictionat pe DN2 E85 in localitatea Oreavu, din cauza unui accident rutier. Este vorba despre o coliziune fata-spate, in care au fost impliate trei autoturisme. Doua persoane au fost ranite.

VIDEO Patru persoane au fost ucise in urma unui atac armat intr-un bar din Kansas

Patru persoane au fost ucise in urma unui atac armat care a avut loc duminica dimineata intr-un bar din Kansas, a anuntat pe Twitter Departamentul de Politie din Kansas City, potrivit CNN, scrie Mediafax.

Grav accident rutier in Timis. Doua persoane au murit si una a fost grav ranita

Doua persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier petrecut pe DN 6, Timisoara Sannicolau Mare.

Accident cu implicarea unei ambulante la Drochia. Soferul a murit

Un barbat de 53 de ani, sofer de ambulanta, a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital in urma unui accident produs in apropiere de orasul Drochia.

Doliu in fotbal! A murit la doar 23 de ani, in urma unui accident stupid

Un fotbalist argentinian a murit dupa ce a cazut de pe o terasa aflata la etajul sase, in timp ce se afla la o petrecere, duminica dimineata. Ezequiel Esperon, in varsta de 23 de ani, a fost declarat.

Accident Ialomita. Ce i-a cerut tanara de 19 ani ranita grav Sorinei Pintea. Rugaminte cutremuratoare

O tanara de 19 ani, implicata in accidentul din Ialomita, a avut o rugaminte sfasietoare catre Sorina Pintea, ministrul Sanatatii. Ce i-a cerut tanara de 19 ani, implicata in accidentul groaznic din Ialomita, Sorinei Pintea Zece persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui accident rutier, cel mai grav inregistrat anul acesta .

Accident cumplit intre Slobozia si Urziceni: 10 morti si 7 raniti

Zece persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui accident rutier produs sambata dimineata.

Trafic blocat pe DN1, la Sinaia, din cauza unui accident. O femeie este incarcerata in masina

Circulata pe DN1, in dreptul statiunii Sinaia, este blocata pe ambele sensuri, din cauza unui accident rutier, in care au fost implicat un camion si un autoturism. O femeie a ramas incarcerata in masina distrusa in impact.

Tragedie in Italia: Un roman A MURIT in urma unui grav accident! Trei copii au ramas pe drumuri

O noua tragedie pentru un roman stabilit in Italia. Un barbat in varsta de 39 de ani, stabilit in Italia, a murit in localitatea Delebio, din Lombardia, in urma unui accident cu ATV-ul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )