Libnet.ro
UNICEF

08:15

GRAV accident rutier in Bacau. Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Bacau. Bilantul VICTIMELOR

Doua masini s-au ciocnit frontal, luni, pe DN2, in judetul Bacau, sapte persoane, printre care si trei copii, unul de doar un an, ajungand la spital. Vinovat de producerea accidentului este un sofer, in. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Valcea. Microbuz cu 16 persoane, implicat. Bilantul VICTIMELOR

Un accident a avut loc in municipiul Ramnicu Valcea, o masina intrand intr-o depasire intr-un sens giratoriu si ciocnindu-se frontal cu microbuz cu 16 persoane la bord. Accidentul rutier s-a petrecut.

GRAV Accident rutier in Brasov: Un microbuz s-a ciocnit de un parapet. Un pasager a fost proiectat in afara vehiculului. Bilantul VICTIMELOR

Un microbuz s-a ciocnit de un parapet in Persani, judetul Brasov, impactul fiind atat de puternic incat unul dintre cei sase pasageri a fost proiectat in afara vehiculului. Soferul microbuzului, care.

Accident rutier in judetul Brasov. Doua persoane au ramas incarcerate

Un accident foarte grav s-a produs in urma cu putin timp in judetul Brasov. Salvatorii incearca sa scoata din masinile implicate in accident doua persoane care au ramas incarcerare. Din primele.

Autocarul nationalei Romaniei de handbal pe plaja, avariat grav dupa un accident rutier in Muntenegru

Un autocar care transporta loturile de juniori ale Romaniei la disciplina sportiva handbal pe plaji a fost implicat intr-un accident rutier in Muntenegru.

ACCIDENT teribil provocat de un SOFER BAUT! Mai multe persoane au MURIT! BILANTUL VICTIMELOR

Doua persoane au murit, vineri seara, intr-un accident rutier petrecut in comuna Slatioara, din judetul Olt, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Victimele aflate in stop cardio-respirator nu au.

inca un ACCIDENT teribil provocat de un SOFER LIVE pe Facebook! Mai multe persoane au MURIT! BILANTUL VICTIMELOR

Doua persoane au murit, vineri seara, intr-un accident rutier petrecut in comuna Slatioara, din judetul Olt, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Soferul vinovat de producerea accidentului facea live.

Trafic iNGREUNAT pe Tranfagarasan, la o zi dupa redeschidere:O masina si doua motociclete implicate intr-un accident rutier. BILANTUL VICTIMELOR

Un barbat de 33 de ani a fost ranit dupa ce motocicleta pe care se afla a fost implicata intr-un accident rutier. De asemenea, in accident au mai fost implicate o alta motocicleta si un autoturism,.

Constanta: Accident rutier in zona industriala. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs in zona industriala a orasului Constanta, doi adulti si trei copii fiind raniti. Trei Salvari ale Serviciului de Ambulanta Judetean, Constanta, si o ambulanta SMURD, a.

FOTO-VIDEO Accident rutier grav in Olt, produs de un sofer beat. Doua persoane, gasite in stop cardio-respirator, nu au raspuns manevrelor de resuscitare

Un grav accident de circulatie s-a produs vineri-seara, 29 iunie 2018, de DJ 677, intr-o localitate din Olt, patru persoane fiind implicate. Doua dintre ele, in stare grava in urma impactului, au decedat intre timp.

UPDATE Accident rutier pe centura municipiului Ramnicu Valcea, intre un microbuz plin cu pasageri si un autoturism

Un accident rutier s-a produs duminica, 1 iulie, pe soseaua de centura a municipiului Ramnicu Valcea. Implicate in eveniment au fost un microbuz plin cu pasageri si un autoturism.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )