Libnet.ro
UNICEF

14:45

GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, in localitatea Vadu Pasii din judetul Buzau, un batran, in varsta de 70 de ani, stingandu-se din viata in urma impactului. Mai precis, un. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Mehedinti! Bilantul VICTIMELOR

Un barbat, in varsta de 49 de ani, a fost acrosat mortal, miercuri seara, pe DN 67, pe raza localitatii Halanga, Mehedinti, de un conducator auto. Accidentul a avut loc in jurul orei 18:30. Un.

GRAV accident in Brasov! NU a oprit la bariera de cale ferata. Bilantul VICTIMELOR (FOTO)

Un accident rutier a avut loc joi, in localitatea Rasnov, judetul Brasov, dupa ce un sofer, in varsta de 19 ani, nu a respectat semnalele acustice si optice, aflate in functiune la nivel cu calea.

Tanar mort intr-un accident rutier. Trei masini implicate

Trei masini au fost implicate intr-un grav accident produs in dimineata zilei de miercuri, 16 ianuarie. Unul dintre soferi a murit.

Accident rutier cu mai multe victime in care este implicat un alt MICROBUZ

Opt persoane au fost ranite in urma unui accident rutier ce a avut loc joi dimineata, la intrarea in Turnu-Magurele, anunta News. ro, citand Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU). in accidentul.

Un celebru inginer italian, ucis intr-un accident rutier provocat de un roman

Un cunoscut inginer italian in varsta de 91 de ani a murit miercuri intr-un accident rutier in regiunea Calabria, dupa ce masina in care se afla impreuna cu fiica si fiul sau s-a ciocnit frontal cu un.

Panica la Palatul Buckingham. Printul Philip al Marii Britanii a fost implicat intr-un accident rutier. Care e starea lui

Ducele de Edinburgh a fost implicat joi intr-un accident rutier, in apropiere de Sandringham, resedinta reginei Elizabeth a II-a in Norfolk, a anuntat Palatul Buckingham, insa printul Philip, in varsta de 97.

Printul Filip, n vrsta de 97 de ani, scapa nevatamat n urma unui accident rutier

Printul Filip, sotul Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, a fost implicat joi intr-un accident rutier in apropiere de domeniul regal Sandringham, in estul Angliei, dar a scapat nevatamat, a anuntat Palatul Buckingham, relateaza Reuters.

Printul Philip, sotul reginei Marii Britanii, implicat intr-un accident rutier. Care este starea sa FOTO

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost implicat intr-un accident rutier, transmite BBC care citeaza Palatul Buckingham.

Un primar din Tulcea a fost gravranit, in urma unui accident rutier

Primarul comunei tulcene Turcoaia, Stelian Balan, a fost ranit grav, miercuri, dupa ce a intrat cu masina intr-un pom de pe marginea drumului, fiind necesara interventia pompierilor pentru descarcerare. in.

Accident MORTAL in Giurgiu! Cum a fost posibil...

Un tanar, in varsta de 21 de ani, a provocat un grav accident rutier pe DN5, in localitatea Calugareni, judetul Giurgiu. Baiatul mergea cu o viteza ametitoare. La un moment dat, a incercat sa franeze.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )