Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAV accident rutier in Dambovita. Politistii au ramas SOCATI de ce au gasit in portbagajul unei masini. Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Dambovita. Politistii au ramas SOCATI de ce au gasit in portbagajul unei masini. Bilantul VICTIMELOR

Un barbat, in varsta de 30 de ani, s-a stins din viata in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost implicat intr-un accident, pe DN 71 Bucuresti-Targoviste. Din cauza vitezei excesive, tanarul a. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E 85, in judetul Buzau, cinci persoane fiind ranite. O soferita, in varsta de 23 de ani, s-a angajat in efectuarea unui viraj la stanga pentru.

GRAV accident rutier in Buzau! in urma impactului, un autoturism a luat foc. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs vineri pe soseaua de centura a Buzaului, o masina cu GPL luand foc in urma impactului. Accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unei masini, in varsta de 20 de ani, nu a.

Accident mortal in Dambovita. Politistii au ramas socati ce au gasit in portbagajul victimei. Erau doua sacose...

Un tanar de 30 de ani a murit in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost implicat intr-un accident, pe DN 71 Bucuresti-Targoviste, politistii gasind in masina acestuia doua plase cu bani,.

SOC: Mara Banica, GRAV ACCIDENT RUTIER! 1% sanse de supravietuire

Data de 26 septembrie 2003 va fi o zi pe care Mara Banica cu siguranta nu o va uita niciodata. Jurnalista a facut dezvaluiri socante despre accidentul grav de masina in care a fost implicata. Mara.

Grav accident in Hunedoara! Autoritatile sunt in alerta. Bilantul victimelor

Un grav accident rutier s-a produs in localitatea hunedoreana Pestis. Un barbat a decedat, iar alte cinci persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit violent. Politistii ajunsi la fata.

A MURIT! Politistii romani au ramas SOCATI de ce au gasit in portbagajul masinii omului de afaceri (FOTO)

Un barbat, in varsta de 30 de ani, s-a stins din viata in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost implicat intr-un accident, pe DN 71 Bucuresti-Targoviste. Din cauza vitezei excesive, tanarul a.

Un tanar motociclist a fost ranit grav intr-un accident rutier pe Transalpina

Un accident rutier s-a petrecut, sambata, pe soseaua Transalpina. Un motociclist a fost ranit grav dupa ce a cazut pe carosabil.

Accident rutier in apropiere de statia de taxare Giurgeni-Vadu Oii. Un tanar de 16 ani a murit

Un accident rutier grav s-a produs luni, 16 iulie, in apropierea statiei de taxare de la Giurgeni-Vadu Oii. Un tanar, lovit de o masina, si-a pierdut viata.

Accident rutier in Agigea. Sase masini sunt implicate

Sase masini au fost implicate intr-un accident rutier care a avut loc pe DN39, in zona localitatii Agigea, din judetul Constanta. O persoana a fost ranita, suferind leziuni usoare. Traficul a fost op.

Un copil este in coma si alti trei raniti intr-un accident rutier. Soferul era baut

Un minor este in stare grava si alti trei au fost raniti intr-un accident rutier produs duminica pe drumul dintre Ovidiu si Mihail Kogalniceanu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )