Libnet.ro
UNICEF

21:45

GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E 85, in judetul Buzau, cinci persoane fiind ranite. O soferita, in varsta de 23 de ani, s-a angajat in efectuarea unui viraj la stanga pentru. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Galati. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, miercuri, pe D. 242, pe raza comunei Mastacani, un autoturism fiind lovit in spate de un altul care se angajase in depasirea sa. Astfel, politistii Compartimentului Rutier din.

GRAV accident rutier in Buzau. Un soldat a murit, altii trei sunt in STARE CRITICA

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri seara, in apropierea unitatii militare de la Boboc, judetul Buzau, un militar pierzandu-si viata, iar alte trei persoane, care se pare ca ar fi tot militari, fiind.

GRAV accident rutier in Buzau! in urma impactului, un autoturism a luat foc. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs vineri pe soseaua de centura a Buzaului, o masina cu GPL luand foc in urma impactului. Accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unei masini, in varsta de 20 de ani, nu a.

GRAV accident rutier in Caras Severin. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc, marti, pe DN 6, la Plugova, in Caras Severin, un autoturism lovind un TIR. Camionul a virat la stanga, sa intre intr-o parcare, si a fost izbit violent de autoturism care se.

George Clooney, implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier: Care este starea actorului (FOTO)

Celebrul actor George Clooney, in varsta de 57 de ani, a fost externat din spital, dupa ce acesta a fost ranit intr-un accident rutier provocat in Costa Corallina din Sardinia, Italia. Potrivit medicilor,.

Patru elevi ai Scolii Militare de la Boboc, implicati intr-un grav accident rutier: Unul dintre ei a murit (VIDEO)

Tragedie la scoala militara de la Boboc. Patru elevi ai scolii au fost implicati intr-un grav accident de circulatie chiar la cativa metri de poarta unitatii. Din pacate, pentru unul dintre ei, medicii nu au.

GRAV accident rutier in Ramnicu Sarat! O caruta a fost spulberata de doua autoturisme. Bilantul VICTIMELOR

Un accident de circulatie s-a produs, miercuri, la iesire din Ramnicu Sarat catre Focsani, pe DN 2 E 85, doua masini lovind o caruta care se angajase in traversarea drumului national. Victima este un.

SOC: Mara Banica, GRAV ACCIDENT RUTIER! 1% sanse de supravietuire

Data de 26 septembrie 2003 va fi o zi pe care Mara Banica cu siguranta nu o va uita niciodata. Jurnalista a facut dezvaluiri socante despre accidentul grav de masina in care a fost implicata. Mara.

Accident grav in judetul Buzau! Sunt cinci victime

Un grav accident rutier s-a produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E 85, in judetul Buzau. in urma impactului, cinci persoane au fost ranite. O soferita de 23 de ani s-a angajat in efectuarea unui viraj la.

CARAMBOL la Predeal: Circulatia pe DN 1 OPRITA pe ambele sensuri. BILANTUL VICTIMELOR!

Sapte persoane au fost ranite dupa ce trei masini au fost implicate intr-un accident rutier pe DN 1, la iesirea din Predeal. Potrivit autoritatilor accidentul s-a produs din cauza unei depasiri.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )