Libnet.ro
UNICEF

10:15

GRAV accident rutier pe DN7. Mai multe masini au fost implicate

B1 B1,
GRAV accident rutier pe DN7. Mai multe masini au fost implicate

Cinci autovehicule au fost implicate, sambata seara, intr-un accident rutier petrecut pe Pitesti Ramnicu Valcea, in zona localitatii Moraresti, din judetul Arges. Din fericire, nu au existat. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Arad. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier intre o autoutilitara si un microbuz a avut loc, vineri dimineata, la intrarea in Sambateni, pe DN7, in Arad. in accident o persoana si-a pierdut viata, iar o alta persoana a fost.

Mai multe masini capcana si filtre de politie pe traseele nationale

Inspectoratul National de Patrulare anunta mai multe masuri de prevenire a accidentelor rutiere care se produc pe traseele nationale, in special in luna august, cand cetatenii merg in vacanta sau revin acasa. Inspectorii de patrulare vor organiza mai multe filtre si verificari cu masina-capcana dotata cu radare, transmite IPN.

Accident rutier grav: O persoana a murit si alte doua au fost ranite

Un barbat in varsta de 60 de ani a decedat sambata dupa-amiaza, iar doua au fost ranite in urma unui accident rutier pe DJ 102 H, intre localitatile buzoiene Caldarusanca si Pitulicea, din cauza unui.

Cinci masini, implicate intr-un accident rutier pe DN 7. Coloanele de masini pe ambele sensuri se intind pe patru kilometri

Cinci autovehicule au fost implicate sambata-seara intr-un accident rutier petrecut pe DN 7 in judetul Arges, fara sa existe persoane ranite. Traficul rutier in zona s-a desfasurat cu dificultate, formandu-se coloane de autovehicule de patru kilometri in ambele sensuri.

Cinci masini implicate intr-un accident rutier pe DN 7

Cinci autovehicule au fost implicate sambata seara intr-un accident rutier petrecut pe DN 7 in judetul Arges, fara a exista insa persoane ranite. Traficul rutier in zona s-a desfasurat cu dificultate, fo.

A fost arestat tanarul care a provocat un grav accident de circulatie, dupa ce s-a urcat beat la volan si fara sa posede permis de conducere

Politistii braileni l-au retinut, in cursul zilei de 7 august pe tanarul in varsta de 18 ani, din comuna Jirlau, care, in noaptea de 4 spre 5 august, a produs un accident rutier pe raza localitatii de domiciliu, in urma caruia a rezultat decesul unui minor, in varsta de 16 ani.

Un tanar si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs pe soseaua Orhei-Calarasi

Un tanar de 19 ani a decedat noaptea trecuta, iar alti trei au fost transportati la Spitalul raional Orhei cu diverse traumatisme in urma unui accident rutier produs pe soseaua Orhei-Cararasi. Potrivit Politiei, automobilul in care se afla tanarul se deplasa regulamentar si a fost tamponat frontal de un alt automobil, care nu i-a cedat trecerea.

Ambulanta SMURD implicata intr-un accident rutier. Transporta la spital un copil de 3 ani

O autospeciala SMURD a fost implicata in noaptea de vineri spre sambata intr-un accident rutier produs intr-o intersectie din municipiul Constanta.

Atletul kenyan Nicholas Bett (fost campion mondial la 400 metri garduri) a murit ntr-un accident rutier

Atletul kenyan Nicholas Bett, campion mondial la 400 metri garduri in 2015, a murit, miercuri, in urma unui accident rutier. El se intorcea de la Campionatele Africii.

VIDEO Atletul kenyan Nicholas Bett (fost campion mondial la 400 metri garduri) a murit ntr-un accident rutier

Atletul kenyan Nicholas Bett, campion mondial la 400 metri garduri in 2015, a murit, miercuri, in urma unui accident rutier. El se intorcea de la Campionatele Africii.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )