Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAV accident rutier in Galati. Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Galati. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, miercuri, pe D. 242, pe raza comunei Mastacani, un autoturism fiind lovit in spate de un altul care se angajase in depasirea sa. Astfel, politistii Compartimentului Rutier din. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Buzau. Un soldat a murit, altii trei sunt in STARE CRITICA

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri seara, in apropierea unitatii militare de la Boboc, judetul Buzau, un militar pierzandu-si viata, iar alte trei persoane, care se pare ca ar fi tot militari, fiind.

GRAV accident rutier in Caras Severin. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc, marti, pe DN 6, la Plugova, in Caras Severin, un autoturism lovind un TIR. Camionul a virat la stanga, sa intre intr-o parcare, si a fost izbit violent de autoturism care se.

GRAV accident rutier pe DN 76 Deva Brad. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 76 Deva Brad, in localitatea Salistioara, judetul Hunedoara, trei persoane fiind ranite. O femeie din Timisoara, in varsta de 30 de ani, care conducea un autoturis.

George Clooney, implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier: Care este starea actorului (FOTO)

Celebrul actor George Clooney, in varsta de 57 de ani, a fost externat din spital, dupa ce acesta a fost ranit intr-un accident rutier provocat in Costa Corallina din Sardinia, Italia. Potrivit medicilor,.

Patru elevi ai Scolii Militare de la Boboc, implicati intr-un grav accident rutier: Unul dintre ei a murit (VIDEO)

Tragedie la scoala militara de la Boboc. Patru elevi ai scolii au fost implicati intr-un grav accident de circulatie chiar la cativa metri de poarta unitatii. Din pacate, pentru unul dintre ei, medicii nu au.

GRAV accident rutier in Ramnicu Sarat! O caruta a fost spulberata de doua autoturisme. Bilantul VICTIMELOR

Un accident de circulatie s-a produs, miercuri, la iesire din Ramnicu Sarat catre Focsani, pe DN 2 E 85, doua masini lovind o caruta care se angajase in traversarea drumului national. Victima este un.

Prahova: Accident TRAGIC pe DN1. Peste 50 de persoane, implicate. Bilantul VICTIMELOR

Un autocar in care se aflau 57 de turisti bulgari si doua masini, in care se aflau cate doua persoane in fiecare, au fost implicate, luni, intr-un accident rutier pe DN 1, in zona Movila Vulpii, judetul.

ACCIDENT pe Centura Capitalei: O masina si un TIR s-au ciocnit. BILANTUL VICTIMELOR

O persoana a fost ranita in urma unui accident rutier dintre o masina si un TIR, ce a avut loc pe soseaua de centura a Capitalei, la kilometrul 12+500 de meri, in zona localitatii Afumati, Ilfov.

Dolj: Un sofer a intrat cu masina pe terasa unui bar. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, miercuri dupa amiaza, pe DN 56, in localitatea Braniste, judetul Dolj, un barbat care conducea un Cielo pierzand controlul volanului, lovind un Matiz parcat in fata unui bar si in.

Accident rutier pe autostrada. Doi cai au murit si un sofer a fost ranit

Doi cai au murit intr-un accident rutier care a avut loc miercuri dimineata pe autostrada A1, la km 117, in apropiere de intrarea in Pitesti. Un sofer venea din Bucuresti si se indrepta spre Ramnicu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )