Libnet.ro
UNICEF

13:00

GRAV accident rutier. Un om a murit, iar alte trei au fost cumplit ranite (VIDEO)

B1 B1,
GRAV accident rutier. Un om a murit, iar alte trei au fost cumplit ranite (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs vineri dimineata pe DN4, in localitatea Frumusani, judetul Calarasi , care s-a soldat cu un mort si trei persoane grav ranite, potrivit stirileprotv. ro Politia care a. continuă pe B1

GRAV accident rutier. Un om a murit, iar alte trei au fost cumplit ranite (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs vineri dimineata pe DN4, in localitatea Frumusani, judetul Calarasi , care s-a soldat cu un mort si trei persoane grav ranite, potrivit stirileprotv. ro Politia care a.

Accident tragic in Bistrita-Nasaud! Un voluntar britanic a murit, iar alti trei au fost raniti

Un cetatean britanic si alti trei conationali au fost implicati intr-un grav accident rutier produs, joi, in Bistrita-Nasaud. in urma impactului, soferul a murit pe loc. Soferul a pierdut.

Accident rutier grav pe DN15 A: Un englez a murit, iar alti trei se lupta sa traiasca. Acestia faceau voluntariat in Bistrita-Nasaud

In aceasta dimineata, in jurul orei 8:30, un grav accident a avut loc pe DN15 A, pe raza localitatii Saratel. Autoturismul in care se aflau patru englezi a fost aruncat intr-un copac de pe marginea drumului, dupa ce soferul nu a incetinit la o trecere la nivel cu calea ferata. Soferul a murit pe loc, iar alti trei pasageri sunt in stare foarte grava.

VIDEO Autospeciala Politiei distrusa intr-un accident rutier in intersectie. Masina s-a ciocnit cu un autoturism taxi

Inca o autospeciala a Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara a fost implicata intr-un accident rutier, dupa ce in ultimele saptamani alte doua masini folosite de politisti au fost puse pe butuci.

Masina de politie, implicata intr-un accident rutier in Hunedoara (FOTO)

O masina de politie a fost implicata intr-un accident rutier cu un taxi in municipiul Hunedoara, in intersectia dintre strazile Aurel Vlaicu si Revolutiei, potrivit Replica HD. Martorii de.

13 oameni au fost raniti, in urma unui accident rutier grav intre un microbuz si un autoturism, in apropiere de Petrosani

Planul Rosu de interventie a fost activat, la Petrosani, dupa ce 13 oameni au fost raniti in urma unui accident violent dintre un microbuz si o masina.

VIDEO Soarta l-a impins sa plece la alarma in locul unui coleg. O spune tatal agentului de paza care a murit carbonizat, intr-un accident rutier

Moartea lui Gheorghe Nitu a provocat o mare durere in toata comuna Vadu Pasii, unde locuia impreuna cu sotia si cei doi copii. Era un om saritor, bun la suflet, calit in viata si cu o putere fizica remarcabila. De aceea, rudele si apropiatii nu isi pot explica cum a fost posibil ca muntele de om sa ramana captiv in caroseria masinii.

DOI MORTI intr-un GRAV ACCIDENT, iar o persoana e in pericol: Politistii au fost SOCATI cand au aflat cine sunt victimele

Doi cetateni straini, un canadian si un australian, au murit, joi, in urma coliziunii dintre un TIR si un autoturism pe centura colitoare a municipiului Lugoj. O a treia persoana este grav ranita, fiind.

Doi cetateni straini au murit intr-un accident rutier pe centura municipiului Lugoj

Doi cetateni straini, un canadian si un australian, au murit, joi, dupa ciocnirea dintre un TIR si un autoturism in judetul Timis.

VIDEO Accident rutier, langa Buzau. Soferul a scapat cu rani usoare insa tot a fost la un pas de moarte

Un sofer de 42 de ani a fost la un pas de moarte, joi dupa-amiaza, pe DN 2E85, la Maracineni. Autoturismul pe care il conducea a parasit directia de mers si a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autobuz care circula regulamentar.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1983 seconds )