Libnet.ro
UNICEF

07:00

A Great Big World si Christina Aguilera ne emotioneaza cu videoclipul piesei Say Something!

Devorator Monden Devorator Monden,
A Great Big World si Christina Aguilera ne emotioneaza cu videoclipul piesei Say Something!

Say Something este o piesa inregistrata de Ian Axel si Chad Vaccarino, membrii A Great Big World, si inclusa pe albumul de debut al duo-ului, intitulat Is There Anybody Out There?, care va fi lansat pe 14 ianuarie 2014. Inregistrata initial in versiunea solo, piesa Say Something avea sa beneficieze ulterior si de o versiune . continuă pe Devorator Monden

Backstreet Boys au lansat videoclipul piesei Show Em (What Youre Made Of)!

Dupa ce ne-au oferit in urma cu doua zile un scurt teaser, membrii formatiei Backstreet Boys au incarcat acum cateva ore pe contul lor de Vevo videoclipul in versiune full al noului single, intitulat Show Em What Youre Made Of). Clipul se dovedeste a fi simplu si pune pret pe mesajul piesei, nu pe aparitii .

HOT! K-Girls lanseaza videoclipul piesei Fly High!

Produsa de B. si Real Men, Fly High rezulta a fi o piesa house plina de energie care beneficiaza de un videoclip plin de dans si voie buna. Membrele formatiei sud-coreene K-Girls apar in clip dansand pe acoperisul unei cladiri inalte pe timp de noapte. De asemenea in videoclipul piesei Fly High apar si numeroase .

100% V ne fac cunostinta cu videoclipul piesei lor de debut Missing You!

100% V este primul subgrup al formatiei sud-coreene 100%, cea din urma fiind alcatuita din sapte membrii. Dintre acestiaChanyong, Jonghwan, Rokhyun si Hyukjin au decis sa realizeze un proiect impreuna si sa infiinteze subgrupul 100% V care ne ofera acum videoclipul piesei lor de debut, intitulata Missing You. Conform T. Media, litera V din numele .

Katy Perry, nostalgica in videoclipul piesei Unconditionally!

Clipul celui mai nou single marca Katy Perry, intitulat Unconditionally, a fost incarcat pe contul de Vevo al artistei in urma cu doar cateva ore, premiera oficiala a acestuia avand loc pe 19 noiembrie pe postul de televiziune MTV. Regizat de Aya Tanimura, videoclipul piesei Unconditionally a avut drept inspiratie pelicula Dangerous Liaisons lansata in .

A-JAX ne aduc vara mai aproape in videoclipul piesei Stay With Me!

Pe 28 octombrie cei sase membrii ai formatiei sud-coreene A-JAX au revenit in atentia publicului cu un nou EP, intitulat Snake, iar acum baietii ne ofera videoclipul unuia dintre trackurile incluse pe acesta, intitulat Stay With Me. In cadrul noului clip membrii A-JAX se plimba prin padure si interactioneaza unul cu celalalt, baietii fiind imbracati .

HOT! Viky Red si Ellie White lanseaza videoclipul piesei Vanzator de lumina!

Viky Red si Ellie White lanseaza videoclipulVanzator de lumina. Piesa a fost supranumita Imnul indragostitilor si a intrat deja in topuri. Videoclipul a fost regizat de catre Khaled Mokhtar, cel care a castigat de curand categoria Inovatia anului la YouTube Music Awards 2013. Video-ul ii prezinta pe Viky Red si Ellie White intr-un cadru de .

HOT! Jessie J electrizeaza desertul in videoclipul piesei Thunder!

Talentata artista britanica revine in atentia noastra cu un nou videoclip si o imagine mult mai sexy. Cel putin acest lucru se observa in clipul piesei Thunder, cel mai recent single extras de pe albumul Alive. Imbracata cu un body foarte sexy si fiind acoperita de un val negru Jessie J pare a fi stapana .

HOT! Kanye West si Kim Kardashian fac o excursie romantica pe Marele Canion in videoclipul piesei Bound 2!

Asa cum ni s-a promis, noul clip al rapperului american a avut premiera pe 19 noiembrie in cadrul show-ului lui Ellen DeGeneres, adeverindu-se in acelasi timp si zvonurile conform carora Kim Kardashian, viitoarea sotie a lui Kanye West, va aparea in acesta. Regizat de Nick Knight, clipul il infatiseaza pe Kanye West luand cu asalt .

New artist: IIRIS ne introduce in lumea sa in videoclipul piesei Tigerhead!

IIRIS, pe numele sau intreg Iiris Vesik, este o cantareata, compozitoare si actrita din Estonia. In 2012 si-a lansat albumul de debut oficial, intitulat The Magic Gift Box, prin intermediul casei de discuri EMI Music. Pe 26 august 2013 IIRIS a revenit in atentia publicului cu un material, de data aceasta cu EP intitulat Chinaberry .

Taylor Swift a lansat videoclipul piesei The Last Time feat. Gary Lightbody!

The Last Time este cel de-al saptelea single oficial extras de pe ultimul album al lui Taylor Swift, intitulat Red, care a fost lansat in octombrie 2012. Piesa reprezinta o colaborare cu Gary Lightbody, solistul formatiei Snow Patrol. Asa cum era de asteptat, aceasta frumoasa piesa avea sa beneficieze si de un clip oficial a .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )