Libnet.ro
UNICEF

23:45

Grecia - 508 cazuri de coronavirus importate din strainatate. Cele mai multe- 88 provin din Romania

Hotnews Hotnews,
 Grecia - 508 cazuri de coronavirus importate din strainatate. Cele mai multe- 88 provin din Romania

Secretarul de stat pentru Protectia Civila, Nikos Hardalias, a prezentat in traditionala declaratie de presa ultimele date centralizate de autoritati pentru primele zece zile din luna august, dupa ce duminica 9 august) s-a inregistrat un numar record de 203 cazuri noi, scrie cotidianul elen Ta Nea, preluat de Rador. in plus, el a prezentat evolutia virusului in Grecia de la data de 25 februarie data depistarii primului caz) pana in prezent, cu cifre care provoaca o mare ingrijorare. Concret, in primele zece zile ale lunii august, Grecia a inregistrat 961 de cazuri noi, fapt care a determinat guvernul grec sa impuna noi masuri pentru contracararea tendintei de crestere a pandemiei. continuă pe Hotnews

Cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus importate de Grecia provin din Romania

Secretarul de stat pentru Protectia Civila, Nikos Hardalias, a prezentat datele centralizate de autoritati pentru primele zece zile din luna august, dupa un numar-record de cazuri de infectare inregistrate duminica, 9 august, si anume 203, potrivit Rador citat de Libertatea.

Coronavirus: Companiile din Germania cred ca restrictiile sociale vor mai dura aproape 9 luni

Companiile din Germania se asteapta ca viata sociala sa stea sub semnul restrictiilor pentru inca 8,5 luni de acum incolo din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui studiu realizat de institutul economic Ifo, citat de Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )