Libnet.ro
UNICEF

22:00

Grecia: Cod rosu de vreme rea si restrictii pe mai multe drumuri nationale

Hotnews Hotnews,
 Grecia: Cod rosu de vreme rea si restrictii pe mai multe drumuri nationale

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca in Grecia este in vigoare, duminica, un cod rosu de vreme nefavorabila, fiind inchise mai multe drumuri nationale si fiind afectate cursele de pe Aeroportul International Eleftherios Venizelos din Atena. continuă pe Hotnews

Peste 2.000 de slujbe in strainatate. Ce stat ofera cele mai multe locuri de munca

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 2. 032 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind in Spania, in agricultura.

VIDEO Mai multe vedete, intr-o campanie de boicot a referendumului: O clasa politica corupta nu are dreptul sa decida pe cine iubesc

In mediul online a aparut o campanie care are ca scop boicotarea referendumului de schimbare a Constitutiei pe tema familiei traditionale, sustinuta de mai multe vedete, designeri si artisti.

Norvegia va analiza mai multe decizii controversate privind protectia copilului

Norvegia urmeaza sa analizeze mai multe decizii controversate privind protectia copilului in care a fost implicat un expert condamnat la inchisoare pentru descarcarea a sute de imagini cu copii abuzati, scrie BBC.

Mai multe primarii din Vrancea ignora decontarea navetei cadrelor didactice. Ce spune legea

Cel mai mare sindicat din invatamantul vrancean solicita ca atunci cand se face fundamentarea bugetului sa se prevada sume pentru naveta.

Eurostat: n care tara se vorbesc cele mai multe limbi straine?

Pana la 65% dintre europenii de 25-64 de ani vorbesc cel putin o limba straina, conform unor date publicate de Ziua Europeana a Limbilor. Tara cu cea mai buna cunoastere a limbilor straine este Suedia, cu 97% dintre cetateni vorbitori de cel putin o alta limba, potrivit Rador, care citeaza Euronews.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )