Libnet.ro
UNICEF

20:30

Grecia si creditorii au ajuns la un acord privind conditiile de bailout

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia si creditorii au ajuns la un acord privind conditiile de bailout

ACTUALIZARE 10:24 Studiu: Germania a avut profituri de circa 100 miliarde euro de pe urma crizei din Grecia Germania, care a avut o atitudine intransigenta fata de Grecia, a obtinut profituri in valoare de aproximativ 100 de miliarde de euro in contextul crizei economico-financiare elene, arata un studiu citat de AFP. * Surse: Bancile grecesti ar putea obtine 10 miliarde euro inainte de finalizarea testelor de stres. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Grecia ar putea ajunge la un acord privind bailout-ul pana pe 20 august

Grecia este pe cale sa finalizeze proiectul de acord pe tema noului plan de asistenta financiara si ar putea primi pana pe 20 august un imprumut-cheie, afirma surse din cadrul Uniunii Europene citate de Reuters. Atena negociaza cu Uniunea Europeana si Fondul Monetar International un nou plan de asistenta financiara, in valoare de 86 de miliarde de euro. Cele doua parti ar trebui sa ajunga cel tarziu pe 20 august la un compromis privind noul plan de asistenta financiara, pentru a permite Guvernului de la Atena sa ramburseze Bancii Centrale Europene 3,5 miliarde de euro pentru obligatiuni care vor expira, transmite Mediafax.

Grecia si creditorii sai au ajuns la un acord asupra obiectivelor bugetare pentru urmatorii trei ani

Grecia si creditorii sai au ajuns la un acord cu privire la obiectivele bugetare ale tarii intre 2015 si 2018, a declarat in noaptea de luni spre marti o sursa guvernamentala citata de agentia de stiri ANA. Acest acord privind obiectivele financiare este un prim pas important spre un acord global privind al treilea pachet de ajutor pentru Grecia, in valoare de cel putin 82 de miliarde de euro care ar putea fi incheiat marti.

Grecia a ajuns la un acord cu creditorii, anunta un oficial elen

Grecia si creditorii sai internationali au ajuns marti la un acord asupra unui nou plan de salvare, in valoare de mai multe miliarde de euro, a declarat un oficial de la Ministerul grec al Finantelor, care va mentine tara in zona euro si va evita falimentul, relateaza Reuters in pagina electronica.

Bursa de la Atena este in crestere, dupa ce Grecia a ajuns la un acord cu creditorii internationali

Indicele principal ASE al Bursei de la Atena inregistrat, marti, un avans de 1,8%, la 702,57 puncte, iar costurile de imprumut ale Greciei au scazut, dupa ce oficialii eleni au anuntat incheierea unui acord cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )