Libnet.ro
UNICEF

22:00

Grecia isi inchide frontiera pentru cetatenii Serbiei din cauza noului val de coronavirus

România Liberă România Liberă,
Grecia isi inchide frontiera pentru cetatenii Serbiei din cauza noului val de coronavirus

Grecia a anuntat ca isi inchide frontiera pentru cetatenii Serbiei pana la data de 15 iulie, din cau. continuă pe România Liberă

Coronavirus: Grecia isi inchide frontiera pentru sarbi, care se confrunta cu o revenire a epidemiei de COVID-19

Grecia a anuntat, duminica, ca isi inchide frontiera pentru cetatenii din Serbia pana la 15 iulie, din cauza unui focar de COVID-19 in aceasta tara, potrivit France Presse, scrie Agerpres.

Grecia isi inchide frontierele pentru cetatenii sarbi, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19 din Serbia

Grecia isi inchide, incepand de luni si pana in 15 iulie, frontierele pentru cetatenii sarbi, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19 din Serbia.

MAE, precizari pentru cetatenii romani, dupa ce Marea Britanie a publicat lista statelor exceptate de la restrictiile de calatorie

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, vineri, ca a fost informat de catre partea britanica in ceea ce priveste mentinerea masurilor existente la frontierele Marii Britanii pentru cetatenii romani, care vor.

Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii r.

Coronavirus in lume: Spania reintroduce carantina pentru 70.000 de locuitori Trump sustine ca 99% din cazurile de coronavirus sunt total inofensive

Numarul de noi imbolnaviri cu Covid-19 la nivel mondial a atins un nivel record, de 212. 326 cazuri in ultimele 24 de ore, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, citat de CNBC. 05: Grecia isi inchide frontiera cu Serbia, care se confrunta cu o revenire a epidemiei de COVID-1919. 40: OMS subestimeaza riscul raspandirii coronavirusului prin aer, avertizeaza unii cercetatori17. 50: Un barbat din India se protejeaza de coronavirus cu o masca de aur17. 40: Dupa sase luni de coronavirus: 5 intrebari la care oamenii de stiinta inca nu au raspunsul.

Ungaria respinge propunerea Bruxelles-ului de a-si deschide granitele pentru cetatenii din tari non-UE. Viktor Orban face insa o exceptie

Ungaria nu permite accesul cetatenilor din afara spatiului UE, cu exceptia Serbiei, a transmis premierul Viktor Orban, dupa ce a fost dezbatuta propunerea Uniunii Europene prin care aceasta a solicitat statelor membre sa isi deschida granitele in cazul a 14 tari din afara Europei.

Grecia inchide granita pentru turistii din Serbia

Oficialii din Atena au decis sa nu mai permita accesul turistilor sarbi incepand cu 6 iulie pana pe 15 iulie, dupa o crestere alarmanta a cazurilor de coronavirus, au spus, duminica, reprezentantii Guvernului.

Gabriela Firea a dezvaluit adevaratul motiv pentru care vrea din nou sa candideze

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat la Antena 3 care este adevaratul motiv pentru care vrea sa candideze din nou la alegerile locale din acest an. Edilul sustine ca in primul rand vrea sa isi continue proiectul.

Lidl Romania, surpriza pentru toti clientii din magazine. Ce se vinde pe rafturi chiar acum

Lidl are super oferte in perioada asta. Toti clientii care ajung in magazine se bucura de-o serie de produse numai bune de luat. inca din 29 iunie, Lidl a anuntat ca porneste saptamana.

Unda verde pentru primul meci din faza playoff in Liga 2

Echipele Turris-Oltul Turnu Magurele si FC Arges au primit unda verde din partea autoritatilor sanitare pentru disputarea meciului programat, vineri, de la ora 17:00.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )