Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii romani

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii r. continuă pe România Liberă

MAE, precizari pentru cetatenii romani, dupa ce Marea Britanie a publicat lista statelor exceptate de la restrictiile de calatorie

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, vineri, ca a fost informat de catre partea britanica in ceea ce priveste mentinerea masurilor existente la frontierele Marii Britanii pentru cetatenii romani, care vor.

Turistii romani, obligati si dupa 10 iulie sa stea in carantina daca viziteaza Anglia MAE roman: O noua evaluare va fi facuta la sfarsitul lunii

Turistii din 59 de state si teritorii care merg in Anglia nu vor intra in carantina de pe 10 iulie, a anuntat guvernul britanic, relateaza Reuters. Romania nu se afla pe aceasta lista, ceea ce inseamna ca romanii vor fi nevoiti sa stea 14 zile in carantina daca merg in Anglia. Potrivit MAE roman, decizia Marii Britanii de a mentine restrictiile pentru turistii romani a fost luata in baza recomandarilor epidemiologilor.

Romanii care pleaca in Marea Britanie dupa 10 iulie sunt obligati sa stea in autoizolare. Decizia autoritatilor de la Londra

Romania nu a fost inclusa de Guvernul de la Londra pe lista celor 59 de tari consideate cu risc redus. Astfel, romanii care merg in Marea Britanie dupa 10 iulie sunt obligati sa se autoizoleze. in schimb, guvernul de la Londra a inclus pe lista Vietnam si Coreea de Sud, state pe care le-a si laudat pentru masurile anti-Covid.

Marea Britanie renunta la regulile de carantina pentru persoanele care sosesc din zeci de tari, inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania

Normele privind carantina in Marea Britanie au fost abrogate pentru calatorii din zeci de tari - inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania. Aceasta inseamna ca persoanele care sosesc din aceste tari,.

Marea Britanie l-a recunoscut pe Juan Guaido drept presedintele Venezuelei, in disputa cu Nicolas Maduro pentru rezervele de aur de la Londra

Marea Britanie l-a recunoscut pe Juan Guaido drept presedintele Venezuelei, intr-o sentinta anuntata joi de catre inalta Curte Engleza, in speta in care judecatorii trebuie sa decida cine are drept de.

Marea Britanie va facilita migratia pentru locuitorii din Hong Kong

Guvernul Marii Britanii a anuntat, miercuri, extinderea drepturilor de migratie pentru locuitorii provinciei autonome chineze Hong Kong, in contextul noii legi privind siguranta nationala impusa de Administratia de la Beijing, relateaza Le Figaro si Mediafax.

O fotografie de familie a miliardarului Richard Branson a fost furata din Marea Britanie si descoperita in Vaslui

Au fost furate, anul trecut, o fotografie de familie a miliardarului Richard Branson si mai multe bijuterii de-ale acestuia, de pe proprietatea lui din Marea Britanie. Total neasteptat este faptul ca respectiva.

Ce mai buna veste pentru acesti romani care au credite la banci vine chiar astazi. De cand scad dobanzile si ratele

In ciuda perioadei de incertitudine, exista si-o veste buna: e posibila o scadere a ratelor pentru anumiti romani. Mecanismul e destul de simplu. E important de stiut, daca ai rate, cum e.

Salarii majorate cu 25% pentru acesti romani. Cine sunt norocosii

Salarii mai mari pentru anumiti romani. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat un proiect de lege conform caruia se acorda o majorare salariala de pana la 25% personalului care ocupa o functie cu acces la informatii clasificate secret de stat.

Peste 700 arestati dupa ce politia din Marea Britanie a decriptat o aplicatie de mesaje securizate

Politia britanica a arestat peste 700 de suspecti, a confiscat 67 de milioane de dolari si peste doua tone de droguri, dupa ce o echipa internationala a decriptat o aplicatie folosita de gangsteri pentru pentru comertul pe piata neagra, scrie ZeroHedge.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )