Libnet.ro
UNICEF

21:45

Grecia va lansa anul viitor o retea nationala de internet WI-FI gratuit

B1 B1,
Grecia va lansa anul viitor o retea nationala de internet WI-FI gratuit

Primul ministru al Greciei, Antonio Samaras, a anuntat ca planuieste sa lanseze o retea de internet WI-FI gratuit, care sa acopere tara in totalitate incepand chiar de anul viitor, transmite GreekReporter. continuă pe B1

Autoritatile locale au de castigat de pe urma intelegerii cu FMI. Plafonul de imprumuturi pentru achitarea datoriilor primariilor va creste de anul viitor

Printre cei care au de castigat de pe urma intelegerii Guvernului cu FMI sunt autoritatile locale. Astfel, plafonul de imprumuturi din Trezorerie pentru achitarea datoriilor primariilor va creste de anul viitor.

VIDEO Peter Gabriel concerteaza prima data in Romania anul viitor

Celebrul artist britanic Peter Gabriel va concerta pentru prima data in Romania anul viitor, anunta organizatorii concertului, Emagic. Spectacolul va avea loc pe 8 mai, in pavilionul central al complexului Romexpo.

Simona Halep: Sper sa pot sa joc si anul viitor asa cum am evoluat in 2013

Simona Halep a castigat Turneul Campionelor de la Sofia, in finala sportiva din Romania trecand de Samantha Stosur. Sunt foarte fericita, imi doream sa castig mult acest turneu. Sper ca voi putea juca anul viitor cum am facut-o in acest an si sa am prestatii bune in Australia, a precizat Simona.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2911 seconds )