Libnet.ro
UNICEF

07:45

Grecia: Mai multe sate au fost evacuate din cauza unor incendii de vegetatie

România Liberă România Liberă,
Grecia: Mai multe sate au fost evacuate din cauza unor incendii de vegetatie

Alte doua incendii de vegetatie au izbucnit in noaptea de joi spre vineri pe insula Evia din Grecia . continuă pe România Liberă

Case inundate si persoane evacuate, din cauza unei viituri. O femeie a fost salvata in ultima clipa

Mai multe gospodarii au fost afectate de o viitura puternica in localitatea Rucar, din judetul Arges. Pompierii au evacuat 10 persoane care au fost surprinse de suvoaiele de apa formate din cauza precipitatiilor abundente. O femeie a fost salvata in ultima clipa si prezinta mai multe fracturi. Case inundate si persoane evacuate, din cauza unei .

FOTO VIDEO Probleme din cauza ploii torentiale in judetul Arges: un ranit din cauza viiturii, DN 73 blocat de aluviuni, zece persoane au fost evacuate

Ploaia torentiala a provocat, vineri, probleme in mai multe zone din judetul Arges. O femeie a fost surprinsa de o viitura, suferind o fractura la picior. De asemenea, DN 73 este complet blocat din cauza aluviunilor, intre Dragoslavele si Rucar, iar zece persoane au fost evacuate din localitatea Rucar, dupa ce gospodariile le-au fost inundate.

Tanarul din Timis care a ucis un barbat si a ranit mai multe persoane a fost prins. Ce le-a spus politistilor in momentul capturarii

Tanarul din Timis care a ucis un barbat intr-un parc din Faget si a ranit mai multe persoane, a fost capturat, in trafic. Le-a declarat politistilor ca o icoana l-a indemnat sa comita.

O furtuna puternica a facut prapad in nordul Moldovei. Mai multe drumuri au fost blocate de copacii rupti

O furtuna puternica a lovit judetul Botosani. in numai 30 de minute vantul puternic a smuls acoperisul unor anexe gospodaresti si a unei case. Totodata un copac s-a rupt si a blocat un drum national. in unele localitati a plouat cu gheata.

Atac chimic la sediul Facebook? Patru cladiri au fost evacuate

Patru cladiri ale companiei Facebook au fost evacuate luni, iar doua persoane sunt suspectate ca ar fi fost expuse la substanta toxica sarin, dupa primirea unui pachet, a anuntat un oficial din orasul Menlo Park, California, unde compania isi are sediul, informeaza agentia Reuters.

SUA: Patru cladiri ale companiei Facebook au fost evacuate dupa detectarea substantei toxice sarin

Patru cladiri ale companiei Facebook au fost evacuate luni, iar doua persoane sunt suspectate ca ar fi fost expuse la substanta toxica sarin, dupa primirea unui pachet, a anuntat un oficial din orasul Menlo Park, California, unde compania isi are sediul, scrie Mediafax, citand Reuters.

DIN CAUZA ZBORURILOR INTARZIATE: Turistii au pierdut peste 2.500 de ore de vacanta, in vara lui 2018

Pasagerii din tara noastra ai companiilor aeriene au pierdut mai multe de 2. 500 de ore de vacanta in vara anului trecut din cauza nenumaratelor intarzieri, potrivit unui raport lansat la finalul lunii iunie de AirHelp, organizatie specializata in drepturile pasagerilor aerieni.

Probleme din cauza ploii torentiale in judetul Arges

Ploaia torentiala a provocat, vineri, probleme in mai multe zine din judetul Arges.

Curtea Constitutionala, asteptata sa se pronunte astazi asupra completurilor de trei judecatori. Pronuntarea a fost amanata de mai multe ori pana acum

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) este asteptata, miercuri, sa se pronunte in legatura cu lipsa completurilor de trei judecatori specializate in fapte de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Sesizarea a fost facuta de Florin Iordache, in calitate de presedinte delegat al Camerei Deputatilor. Pronuntarea a fost amanata de mai multe ori pana acum.

Un barbat de 32 de ani si-a injunghiat fosta iubita si pe fratele ei, in direct pe Facebook. Ulterior, el s-a injunghiat de mai multe ori

Un barbat in varsta de 32 de ani din judetul Arad si-a injunghiat fosta iubita si pe fratele ei, in timp ce acestia se aflau la o petrecere, dupa care a fugit. in momentul in care a vazut ca va fi prins de politisti, s-a injunghiat de mai multe ori. Cele trei persoane au fost internate in spital.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )