Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia modifica legea privind violul din noul Cod Penal, ca urmare a presiunilor din partea populatiei

Hotnews Hotnews,
 Grecia modifica legea privind violul din noul Cod Penal, ca urmare a presiunilor din partea populatiei

Guvernul Greciei a revizuit legislatia referitoare la actele de viol, dupa reactii critice fara precedent din partea activistilor, a grupurilor pentru protectia drepturilor omului si a oficialilor din domeniul juridic, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

ASF modifica Regulamentul privind veniturile Autoritatii

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a decis, in sedinta de astazi, modificarea si completarea Regulamentului nr. 16/2014 privind veniturile ASF.

CCR a admis sesizarile lui Klaus Iohannis, pe legea privind Strategia Romania 2040

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis joi sesizarile formulate de presedintele Klaus Iohannis, dar si de PNL si USR, privind Legea pentru elaborarea si actualizarea Strategiei nationale pe termen lung.

Ai depasit viteza legala? Vestea BOMBA din noul Cod Rutier: Urmeaza sa primesti deja amenda acasa...

Legislatia rutiera a fost schimba din nou. OANA LIS iN DOLIU! MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA! ULTIMELE IMAGINI CU VIOREL LIS GALERIE FOTO) Comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui pe Legea privind contul individual de economii Junior Centenar / Sesizarea pe proiectul lui Dragnea privind repatrierea aurului Romaniei, amanata

Curtea Constitutionala a respins miercuri, ca neintemeiata, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta privind contul individual de economii Junior Centenar.

Ministerul Afacerilor Externe, explicatii oficiale privind votul din diaspora

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca, la alegerile de pe 26 mai, la sectiile din diaspora au existat actiuni coordonate de aducere la vot a unui numar mare de cetateni. Au existat.

DNA anunta oficial ca a deschis dosar penal privind votul din 26 mai in diaspora. Sunt zeci de plangeri

Procurorii DNA anunta, oficial, ca au primit de la Parchetul General, 42 de plangeri privind nereguli la exercitarea dreptului de vot in diaspora la alegerile din 26 mai, fiind deschis in acest sens un dosar.

DANCILA, PRIVIND VOTUL DIN DIASPORA: Luni, voi face publice rapoartele MAE si MAI

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca luni va face publice rapoartele MAE si MAI despre votul din diaspora.

Viorica Dancila va publica rapoartele privind votul din diaspora

Premierul Viorica Dancila a primit rapoartele de la Ministerul Afacerilor Externe si de la Ministerul Afacerilor Interne cu privire la organizarea si desfasurarea votului din diaspora de pe 26 mai, iar in scurt ti.

DNA anunta oficial ca a deschis dosar penal privind votul din 26 mai in diaspora/ Au fost inregistrate peste 40 de plangeri

Procurorii DNA anunta oficial, joi, ca au primit de la Parchetul General 42 de plangeri privind nereguli la exercitarea dreptului de vot in diaspora la alegerile din 26 mai si ca au deschis un dosar penal. La alegerile europarlamentare, cand a avut loc si referendumul pe tema justitiei, mii de romani au stat ore in sir la cozi in fata sectiilor de votare, iar multi dintre ei nu au putut vota.

DUPA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE SI REFERENDUM: DNA a deschis dosar penal privind votul din diaspora

Directia Nationala Anticoruptie DNA) anunta ca s-a deschis un dosar penal in ceea ce priveste votul in diaspora la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )