Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR a admis sesizarile lui Klaus Iohannis, pe legea privind Strategia Romania 2040

Antena3 Antena3,
CCR a admis sesizarile lui Klaus Iohannis, pe legea privind Strategia Romania 2040

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis joi sesizarile formulate de presedintele Klaus Iohannis, dar si de PNL si USR, privind Legea pentru elaborarea si actualizarea Strategiei nationale pe termen lung. continuă pe Antena3

Curtea Constitutionala dezbate sesizarile PNL, USR si ale lui Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse codurilor penale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, luni, sesizarile depuse de catre PNL, USR si de catre presedintele Klaus Iohannis la legile prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala. CCR a amanat dezbaterile saptamana trecuta.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui pe Legea privind contul individual de economii Junior Centenar / Sesizarea pe proiectul lui Dragnea privind repatrierea aurului Romaniei, amanata

Curtea Constitutionala a respins miercuri, ca neintemeiata, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta privind contul individual de economii Junior Centenar.

KLAUS IOHANNIS: Rezultatul referendumului obliga Guvernul sa nu mai ignore recomandarile din MCV

Presedintele Klaus Iohannis are, in aceste zile consultari cu partidele politice parlamentare si cu societatea civila pentru a ajunge la un acord privind revizuirea Constitutiei in urma rezultatului referendumului din 26 mai. Conform rezultatelor oficiale, peste 81% din cei aproape 9,3 milioane de cetateni care s-au prezentat la urne s-au declarat impotriva amnistierii si gratierii faptelor de coruptie si pentru largirea sferei celor care pot ataca ordonantele de urgenta la Curtea Constitutionala a Romaniei.

Trucaj in presa din Ungaria: cum a fost realizata poza in care Klaus Iohannis pare ca se saruta cu Juncker

Presa din Ungaria a difuzat, duminica seara, o imagine in care presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pare ca se saruta pe gura cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Fotografia cu presedintele Klaus Iohannis, care se saruta pe gura cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a fost difuzata de o televiziunie apropiata partidului Fidesz, condus [] .

KLAUS IOHANNIS: Sa ne inspiram din sacrificiile eroilor nostri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de Ziua Eroilor, in care ne indeamna sa ne inspiram din sacrificiile eroilor pentru a gasi puterea de a triuma asupra tuturor obstacolelor.

Liviu Plesoianu, atac la Klaus Iohannis: Asta nu e pact, e dictat

Liviu Plesoianu a transmis un mesaj dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca isi doreste un acord national cu partidele din Romania. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri,.

KLAUS IOHANNIS: Partidele parlamentare, invitate la un pact pentru Romania europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca invita partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru Romania europeana.

Concluzia consultarilor: Klaus Iohannis le cere partidelor sa semneze un pact national pentru Romania europeana. PSD a propus un grup de lucru

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. in replica, premierul Viorica Dancila i-a propus presedintelui Klaus Iohannis formarea unui grup de lucru, condus de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, pentru ca rezultatele referendumului sa fie puse in aplicare cat mai repede.

KLAUS IOHANNIS: PSD si ALDE obstructioneaza justitia

Presedintele Klaus Iohannis considera ca votul dat luni, in Senat, cu privire la cererea de incuviintare a urmarii penale in cazul presedintelui Senatului reprezinta un act de crasa sfidare a romanilor care si-au exprimat votul la referendum, punctand ca PSD si ALDE continua sa obstructioneze Justitia, facand scut in jurul lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-l scapa de urmarirea penala.

Presedintele Klaus Iohannis isi lanseaza noul volum la targul de carte din Alba Iulia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi prezent vineri la Alba Iulia, unde isi va lansa noua sa carte in cadrul Targului Alba Transilvana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )