Libnet.ro
UNICEF

17:45

Grecia: Noul guvern condus de Alexis Tsipras a fost investit

Hotnews Hotnews,
 Grecia: Noul guvern condus de Alexis Tsipras a fost investit

Al doilea guvern al premierului grec Alexis Tsipras a fost investit in dimineata de miercuri, cu o lista de sarcini deja stabilita, printre care punerea in aplicare a planului de salvare a tarii sau rezolvarea crizei migrantilor, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Exit-poll Grecia: Syriza, partidul lui Alexis Tsipras, pe primul loc al alegerilor

Partidul fostului premier grec Alexis Tsipras, Syriza, a castigat alegerile legislative desfasurate duminica in Grecia, fiind creditat cu 30-35 la suta din voturi de doua exit-poll-uri, relateaza The Guardian.

Grecia: AlexisTsipras anunta noul guvern. Euclid Tsakalotos revine la Finante

Alexis Tsipras, reales premier in urma cu doua zile, a format marti seara noul sau guvern de coalitie cu partidul de dreapta nationalist Grecii Independenti ANEL), pastrandu-l la conducerea Ministerului Finantelor pe profesorul de economie Euclid Tsakalotos, a anuntat purtatoarea de cuvant a noului cabinet, Olga Gerovasili, citata de AFP.

Alexis Tsipras, reconfirmat premier al Greciei, dupa o noua victorie a Syriza in alegerile parlamentare

Alexis Tsipras a fost reconfirmat de greci la conducerea Guvernului, dupa ce partidul sau, Syriza stanga radicala), s-a clasat pe primul loc in alegerile legislative anticipate desfasurate duminica in Grecia. Syriza a obtinut un scor de 35,53%, ceea ce inseamna ca a castigat 145 dintre cele 300 de locuri din Parlamentul Greciei, potrivit rezultatelor anuntate dupa numararea a 90% din buletinele de vot, informeaza AFP. Cum nu a reusit sa obtina majoritate in Parlament 151 de locuri), Alexis Tsipras a anuntat refacerea coalitiei de guvernare cu formatiunea de dreapta Grecii Independenti - Anel cu orientare suverana puternica), condusa de Panos Kammenos. Anel a guvernat alaturi de Syriza si in precedentul Executiv. Tsipras a sarbatorit victoria alaturi de sustinatorii iesiti in strada in centrul Atenei, promitand implementarea reformelor cerute de creditorii tarii.

Alegeri parlamentare anticipate in Grecia: Partidul Syriza al fostului premier Alexis Tsipras s-a clasat pe prima pozitie in urma exit-poll-urilor

Partidul fostului premier grec Alexis Tsipras, Syriza, s-a plasat pe prima pozitie, la alegerile parlamentare anticipate de duminica din Grecia, conform exit-poll-urilor date publicitatii la inchiderea urnelor.

Grecia: Alexis Tsipras a depus juramantul pentru un nou mandat de premier

Alexis Tsipras, liderul formatiunii de extrema-stanga Syriza, a depus luni seara juramantul pentru un nou mandat de prim-ministru al Greciei, informeaza Le Figaro. Aceasta este prima etapa in procedura de.

Grecia: Alexis Tsipras a anuntat o coalitie cu fostii parteneri de guvernare, dupa castigarea alegerilor anticipate

Fostul premier grec Alexis Tsipras a castigat alegerile legislative de duminica, anuntand totodata o coalitie cu fostii sai parteneri de guvernare, Grecii Independenti, pentru a continua lupta de dragul.

Anuntul facut de Alexis Tsipras dupa castigarea alegerilor in Grecia

Alexis Tsipras, liderul partidului radical de stanga Syriza, a declarat ca victoria sa si a formatiunii sale la alegerile legislative de duminica este o victorie a poporului elen si ca grecii i-au acordat un .

Alexis Tsipras, din nou premierul Greciei

Alexis Tsipras va fi desemnat, luni, din nou, in functia de premier, dupa ce a castigat cu partidul sau, Syriza, alegerile parlamentare anticipate de duminica din Grecia.

Alexis Tsipras a depus juramantul pentru un nou mandat de premier al Greciei

Alexis Tsipras, liderul formatiunii de extrema-stanga Syriza, a depus luni seara juramantul pentru un nou mandat de prim-ministru, prima etapa in procedura de formare a noului guvern dupa victoria in alegerile parlamentare, relateaza site-ul ziarului Le Figaro.

UPDATE Alegeri Grecia: Syriza, aproape de formarea majoritatii parlamentare. Grecii merg tot pe mana lui Alexis Tsipras

Partidul fostului premier grec, Syriza, a castigat alegerile legislative anticipate desfasurate, ieri, in Grecia, fiind creditat cu 35 la suta din preferintele alegatorilor, dupa numararea a 60% din voturi. Liderul partidului rival Noua Democratie, Vangelis Meimarakis, a recunoscut infrangerea in fata gruparii de stanga.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )